Header Ads

Header ADS

Witherfall - "Communion Of The Wicked" (Playthrough)

Ο δεύτερος δίσκος των Witherfall κυκλοφορεί ήδη. Ο διάδοχος του εξαιρετικού album "Nocturnes and Requiems" (δίσκος του 2017 για το Metal Daze) τιτλοφορείται "A Prelude To Sorrow" και "βγήκε" τον περασμένο Νοέμβρη...

Το βίντεο των Witherfall για το "Communion Of The Wicked" από τον δίσκο "A Prelude To Sorrow"
Band: Witherfall
Country of origin: United States
Location: Los Angeles, California
Formed in: 2013
Genre: Progressive Power Metal
Years active: 2013-present

Video: "Communion Of The Wicked"
Album: "A Prelude To Sorrow"
Type: Full length
Release date: November 2nd, 2018
Label: Century Media Records
Format: CD, Vinyl, Digital

Track listing:
01. A Prelude To Sorrow
02. We Are Nothing
03. Moment Of Silence
04. Communion Of The Wicked
05. Maridian's Visitation
06. Shadows
07. Ode To Despair
08. The Call
09. Vintage
10. Epilogue

Band members:
Anthony Crawford - Bass
Jake Dreyer - Guitars
Joseph Michael - Vocals, Keyboards
Steve Bolognese - Drums
Fili Bibiano - Guitars

Miscellaneous staff:
Zeuss - Mixing, Mastering
Kristian Wåhlin - Artwork

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.