English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Conception - "By The Blues" (audio)

Οι Conception έχουν επανασυνδεθεί -ως γνωστόν- από πρόπερσι (2018). Καρποί της δισκογραφικής τους επιστροφής το single "Re:Conception" και το ep "My Dark Symphony". Επόμενος δισκογραφικός στόχος; Full length album 23 χρόνια μετά το "Flow" (Απρίλιος 1997). Ο τίτλος αυτού "State of Deception" κι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου μήνα...

Band: Conception
Country of origin: Norway
Location: Raufoss, Innlandet
Formed in: 1989
Genre: Progressive Metal
Lyrical themes: Relationships, Existence
Years active: 1989-1998, 2018-present

Audio: "By The Blues"
Album: "State of Deception"
Type: Full length
Release date: April 3rd, 2020
Label: Conception Sound Factory
Format: Digital

Track listing:
1. In Deception 01:46
2. Of Raven and Pigs 04:45
3. Waywardly Broken 04:38
4. No Rewind 03:11
5. The Mansion 04:35
6. By the Blues 03:59
7. Anybody Out There 05:25
8. She Dragoon 04:56
9. Feather Moves 06:04

Band members:
Tore Østby - Guitars
Ingar Amlien - Bass
Arve Heimdal - Drums
Roy Khan - Vocals

Guest/Session: Elize Ryd - Vocals (track 5)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου