Header Ads

Header ADS

Infidel Rising - 'All the Fear' (official music video)

«Infidel Rising was started in 2012. It was originally a passion project of vocalist and composer Travis Wills. who was inspired to infuse Dallas, TX's metal scene with a more progressive sound in the vein of Fates Warning.»

Πριν από δέκα έτη ο τραγουδιστής Travis Wills δημιούργησε τους Infidel Rising. Αμερικάνο power/prog metal συγκρότημα, το οποίο μας παρουσιάζεται κάπως έτσι: «Infidel Rising is a high energy blend of progressive and power metal taking over Dallas, TX».

Το φθινόπωρο του 2015 κυκλοφόρησαν το (αυτοχρηματοδοτούμενο) ντεμπούτο τους υπό τον τίτλο "The Torn Wings of Illusion" (την επόμενη χρονιά "βγήκε" και μέσω της Alone Records). Πλέον η μπάντα ανήκει στο δυναμικό της Pure Steel Records και ετοιμάζεται για το δεύτερο full length album. "A Complex Divinity" ο τίτλος και θα κυκλοφορήσει στα τέλη του τρέχοντος μήνα μέσω...

Ο δίσκος των Infidel Rising 'A Complex Divinity'
Band: Infidel Rising
Country of origin: United States
Location: Dallas, Texas
Formed in: 2012
Genre: Power/Progressive Metal
Years active: 2012-present

Video: "All the Fear"
Album: "A Complex Divinity"
Type: Full length
Release date: September 30th, 2022
Label: Pure Steel Records
Format: CD, Digital

Track listing:
01. State of Dysphoria
02. All the Fear
03. Silence of the Night
04. Ov Wormwood
05. Thus Astray
06. Let Wisdom Speak
07. Shadow Maker
08. As Reality Dies
09. Follow Your Light
10. Beautifully Drowned
11. Our Lost Poetry

Band members:
Wayne Stokely - Drums
Travis Wills - Vocals
Chris Herring - Bass, Vocals (backing)
Rafael J. Quintana Rivera - Guitars, Vocals (backing)
Aaron Walton - Keyboards

Kani Darkening - Vocals (additional) (track 7)
Kourtney Newton - Cello (track 7, 12)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.