Header Ads

Header ADS

Tankard: 'Schwarz Weiß wie Schnee' (Europa Cup Version)


Τον Σεπτέμβριο του 2017 οι Tankard έγραψαν τον (επίσημο) ύμνο της Eintracht Frankfurt (Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ελληνιστί: Ομόνοια Φρανκφούρτης) με τίτλο "Schwarz Weiß Wie Schnee" και σλόγκαν "beers, metal & football". Έφεραν γούρι στην Γερμανική ομάδα καθώς εκείνη την αγωνιστική περίοδο (2017-18) η Άιντραχτ κατέκτησε τίτλο (κύπελλο Γερμανίας) μετά από σαράντα έτη (το 1988 το αμέσως προηγούμενο τρόπαιό της).

Τέσσερα χρόνια αργότερα, προ διμήνου, η ομάδα της Φρανκφούρτης κατέκτησε και Ευρωπαϊκό τίτλο (τον τέταρτο στην ιστορία της) το Europa League, οπότε ο ύμνος που έγραψαν οι Tankard χρειαζόταν ένα "φρεσκάρισμα" στους στίχους. Η νέα εκδοχή του ύμνου της Άιντραχτ θα βρίσκεται στο ep "Schwarz Weiß wie Schnee" (δηλαδή "Black White Like Snow") που θα κυκλοφορήσει στις 12 Αυγούστου.

Tankard - 'Schwarz-Weiß wie Schnee'
Το single / ep θα περιλαμβάνει τέσσερις εκδοχές του τραγουδιού συν ένα τραγούδι (το single "Beerbarians") από τον φετινό δίσκο των Tankard, "Pavlov's Dawgs" (θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο), ενώ θα συμμετάσχουν ο Roy Hammer και οι Revolte Tanzbein.

Η δισκογραφική εταιρεία που θα το κυκλοφορήσει (Reaper Entertainment) γράφει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Ας ελπίσουμε ότι την επόμενη σεζόν θα δουλέψει και το δεύτερο μέρος του ρεφρέν... και η Άιντραχτ θα γίνει πρωταθλήτρια Γερμανίας για δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου μετά το 1959!»

Band: Tankard
Country of origin: Germany
Location: Frankfurt, Hesse
Formed in: 1983
Genre: Thrash Metal
Lyrical themes: Alcoholism, Society, Life, Anti-fascism, Anti-racism, Humour
Years active: 1982 (as Avenger), 1982-1983 (as Vortex), 1983-present

Album: "Schwarz-weiß wie Schnee"
Type: Single / EP
Release date: August 12th, 2022
Label: Reaper Entertainment

Track listing:
1. Tankard: Schwarz‐weiß wie Schnee (2022 Version)
2. Revolte Tanzbein: Schwarz‐weiß wie Schnee
3. Roy Hammer: Schwarz‐weiß wie Schnee
4. Tankard: Schwarz‐weiß wie Schnee (Live 2022)
5. Tankard: Beerbarians (taken from the new Tankard album "Pavlov's Dawgs")

Band members:
Gerre - Vocals
Frank - Bass
Andi - Guitar
Olaf - Drums

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.