Header Ads

Header ADS

Cynic - "Diamond Light Body" (video)

Ο δίσκος των Cynic "Ascension Codes"
Προ τετραετίας ξεκίνησε και τυπικά η τέταρτη περίοδος στην καριέρα των Cynic, τύποις η τρίτη καθώς το διάστημα 1994-1996 η μπάντα ονομαζόταν Portal. [Το διάστημα 2015-2017 η μπάντα δεν ήταν τυπικά ενεργή καθώς ο Masvidal χρησιμοποιούσε το όνομα χωρίς να του ανήκει εξ' ολοκλήρου, κάτι που έγινε τον Δεκέμβρη του 2019 με την συναίνεση του Sean Reinert (που είχε επίσης το 50% των δικαιωμάτων του ονόματος.)]

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιστρέψει και η δισκογραφική δραστηριότητα της μπάντας με τα singles "Humanoid" (2018) και "Integral" (2021). Πλέον η μπάντα έχει έτοιμο το τέταρτο full length album της υπό τον "Ascension Codes", το οποίο κυκλοφόρησε ήδη..

Δελτίο τύπου: «Progressive rock legend Cynic has released its highly anticipated new full-length 'Ascension Codes,' November 26 via Season of Mist! The band is now sharing the official music video for the track "Diamond Light Body". "Diamond Light Body is a song that emerges from the ashes like a phoenix" says Paul Masvidal, Cynic founder.»

Band: Cynic
Country of origin: United States
Location: Miami, Florida
Formed in: 1987
Genre: Progressive Metal / Rock
Lyrical themes: Personal thoughts, Philosophy, Peace
Years active: 1987-1994, 1994-1996 (as Portal), 2006-2015, 2017-present

Video: "Diamond Light Body"
Created, produced and designed by: Greymar /Jonatan Martinez - Igraine Grey
Painting passages featuring visionary artists: Robert Venosa and Martina Hoffmann

Additional storyboard renderings by: Randy Gaul

Album: "Ascension Codes"
Type: Full length
Release date: November 26th, 2021
Label: Season of Mist
Format: CD, 2 12" vinyls, Cassette, Digital

Track listing:
01. Mu-54* 00:32
02. The Winged Ones 05:08
03. A'-va432 00:28
04. Elements and Their Inhabitants 03:09
05. Ha-144 00:30
06. Mythical Serpents 06:24
07. Sha48* 00:19
08. 6th Dimensional Archetype 04:07
09. DNA Activation Template 05:25
10. Shar-216 00:23
11. Architects of Consciousness 06:20
12. DA'z-a86.4 00:34
13. Aurora 04:34
14. DU-*61.714285 00:30
15. In a Multiverse Where Atoms Sing 03:48
16. A'jha108 00:28
17. Diamond Light Body 05:43
18. Ec-ka72 00:47

Band members:
Paul Masvidal - Vocals, Guitars, Vocoder vocals, Guitar synth
Matt Lynch - Drums

Dave Mackay - Bass Synthesizer, Keyboards
Max Phelps - Vocals (additional)

Miscellaneous staff:
Warren Riker - Coproducer, mixing
Martina Hoffmann - Artwork

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.