Header Ads

Header ADS

Nemesis - "Mirror of fate" (audio)

As we are, we living on a changing world,
But I want my future back, your (this) future I can not afford,
Things are coming, things are going away,
Feelings diving, feelings lose their way,

We have chosen to close our eyes and just wait,
We are the mirror of our own fate.

As we are, we dreaming for a better world,
But the dreams are not enough
It’s not enough (just) to praise the lord
Dreams are coming, dreams are going away,
Conscience diving, conscience loses the way,

Who can tell me what is “justice for all”
Can you tell me why we’re killing our world.

As we are, we’re planning for a better life,
But the life is passing by, bleeding from our greedy knife,
Plans are coming, plans are going away,
For our endless hopes, lets get find a way,

Open your eyes and don’t just stand and wait,
Lets be the mirror of a hopeless fate
Open your eyes and don’t just stand and wait,
Lets be the mirror of a hopeless fate


Nemesis (logo)
Δισκογραφική επιστροφή μετά από μία δεκαετία για τους Nemesis. Το νέο πόνημα των Ελλήνων metallers φέρει τον τίτλο "True Metal Sound". Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά (πχ tracklist ή ημερομηνία κυκλοφορίας) εκτός από το (υπέροχο) τραγούδι "Mirror of fate" που επιβεβαιώνει την "αρχοντική" επιστροφή τους.

Οι Nemesis μας έρχονται από την Καβάλα. Δημιουργήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του ογδόντα κι αποτελούν ένα από "κρυμμένα διαμάντια" της Ελληνικής σκηνής. Στα 90ς κυκλοφόρησαν δύο demos ("Against the Past" 1991, "Neverending Story" 1995).

Το 2000 ήρθε ο μοναδικός "ολοκληρωμένος" δίσκος τους ("Dreamscape"), ακολούθησε η συλλογή "Lost Humanity" (2001) και το ep "Mother Earth" (2010). Εν' αναμονή του νέου δισκογραφικού τους πονήματος ακούμε το τραγούδι "Mirror of fate", ενώ ο Κώστας Παρασκευάς μας δίνει τις λεπτομέρειες...

Kostas Paraskevas: «Να 'μαστε λοιπόν πάλι εδώ...! Ίσως ο φίλος μου ο Τάσος να βιάστηκε λίγο και το έβγαλε στη φόρα κάπως πρόωρα την μέρα της γιορτής μου... ίσως απ την άλλη κι εγώ να άργησα λίγο παραπάνω. Όπως και να ‘χει οι NEMESIS είναι εδώ με καινούργιο υλικό “σχεδόν” έτοιμο, και με την αγάπη και το μεράκι για τη μουσική να μην έχει λείψει όλα αυτά τα χρόνια!!!

“Mirror of Fate” ένα τραγούδι που τόσο η μουσική όσο και οι στίχοι γράφτηκαν απ την αφεντιά μου, (για τους ψαγμένους παραθέτω τους στίχους. Στα φωνητικά ο καλύτερος... ή ας πω καλύτερα για να μην παρεξηγηθώ ο αγαπημένος μου τραγουδιστής αυτού του τόπου σ' αυτό το στυλ μουσικής Anastasios Karapapazoglou, ο οποίος έχει γράψει και το Μπάσο καθώς έχει αναλάβει και την παραγωγή στο Nemesis Recording Studio!

Στα τύμπανα το πολυβόλο, πολυεργαλείο, ντράμερ παντός καιρού, οπωσδήποτε ομορφάντρας και Personal Body coach, Nikos Tsiligoudis! Όλες οι κιθάρες είναι παιγμένες απ τον υπογράφων! Ευελπιστούμε σε ολοκλήρωση και κυκλοφορία του άλμπουμ μας στους επόμενους μήνες. Ο τίτλος θα είναι “True Metal Sound” με το ομώνυμο τραγούδι να σκοτώνει!!!

Δεν μπορώ να παραλείψω τη συμβολή του αγαπητού μου φίλου εξ' Αθηνών Michael Giannopoulos καθώς και την Areti Valavanopoulou η οποία και συμμετέχει σε ένα τραγούδι ντουέτο με τον Τάσο (ενώ έχει γράψει και τους στίχους για ένα ακόμα), και ιδιαιτέρως δε τον φίλο και αδερφό Σταύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στο να βγει σωστά η ενορχήστρωση που είχα στο κεφάλι μου των περισσότερων κομματιών του άλμπουμ!!! Δεν περιγράφω άλλο...»

Band: Nemesis
Country of origin: Greece
Location: Kavala, East Macedonia and Thrace
Formed in: 1989
Genre: Progressive Metal
Lyrical themes: Life, Humanity
Years active: 1989-present

Band members:
Kostas Paraskevas - Guitar, Music, Lyrics
Anastasios Karapapazoglou - Vocal, Bass, Mix/Master
Nikos Tsiligoudis - Drums


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.