English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Sons Of Apollo - "Asphyxiation" (lyric video)

Με νέο δίσκο υποδέχθηκαν το 2020 οι Sons Of Apollo. Φέρει τον τίτλο "MMXX" και κυκλοφόρησε στα μέσα Ιανουαρίου. Είναι το δεύτερο "ολοκληρωμένο" στουντιακό album της all star prog metal / rock μπάντας.

Την μπάντα δημιούργησαν δύο πρώην μέλη των Dream Theater: ο drummer Mike Portnoy και o πληκτράς Derek Sherinian. Μαζί τους ο Ron "Bumblefoot" Thal (ex-Guns N’ Roses), ο Billy Sheehan (The Winery Dogs, Mr. Big, David Lee Roth κλπ) και ο Jeff Scott Soto (ex-Yngwie Malmsteen's Rising Force, ex-Journey κλπ)...

Το βίντεο των Sons Of Apollo για το "Asphyxiation" από το album "MMXX"
Band: Sons Of Apollo
Country of origin: International
Formed in: 2017
Genre: Prog metal
Years active: 2017-present

Lyric video: "Asphyxiation"
Album: "MMXX"
Type: Full length
Release date: January 17th, 2020
Label: Inside Out Music
Format: CD, 2CD, 2LP+CD, Digital

Track listing:
1. Goodbye Divinity 07:16
2. Wither to Black 04:48
3. Asphyxiation 05:09
4. Desolate July 06:11
5. King of Delusion 08:49
6. Fall to Ascend 05:07
7. Resurrection Day 05:51
8. New World Today 16:38

Band members:
Billy Sheehan - Bass
Mike Portnoy - Drums
Ron "Bumblefoot" Thal - Guitars
Derek Sherinian - Keyboards
Jeff Scott Soto - Vocals

Miscellaneous staff:
The Del Fuvio Brothers - Producer
Thomas Ewerhard - Artwork

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου