English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Human Fortress - "Thunder" (lyric video)

Δισκογραφική επιστροφή μετά από μία τριετία για τους Human Fortress. Ο διάδοχος του album "Thieves of the Night" και έκτος συνολικά "ολοκληρωμένος" δίσκος των Γερμανών metallers (έχουν κι ένα ep) φέρει τον τίτλο "Reign of Gold" κι αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες...

Band: Human Fortress
Country of origin: Germany
Location: Hanover, Lower Saxony
Formed in: 1999
Genre: Epic Power Metal
Lyrical themes: Medieval, Fantasy
Years active: 1997-? (as Timezone), 1999-present

Το βίντεο των Human Fortress για το "Thunder" από το album "Reign of Gold"
Lyric video: "Thunder"
Album: "Reign of Gold"
Type: Full length
Release date: December 6th, 2019
Label: AFM Records
Format: CD

Track listing:
01. Imminence
02. Thunder
03. Reign of Gold
04. Lucifer's Waltz
05. Bullet of Betrayal
06. Shining Light
07. Surrender
08. The Blacksmith
09. Martial Valor
10. Legion of the Damned
11. Victory

Band members:
Gus Monsanto - Vocals
Torsten Wolf - Guitar
Volker Trost - Guitar
Dirk Liehm - Keyboards
Andre Hort - Bass
Apostolos Zaios - Drums

Miscellaneous staff: Tommy Newton - Producer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου