English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Texas Metal Outlaws - "Echoes of Memory" (video)

Ένα άκρως ενδιαφέρον project μας έρχεται από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Σύμπραξη (πολλών) μουσικών του US power metal και κυρίως της σκηνής του Texas. Παίρνουν μέρος 24 μουσικοί όπως ο James Rivera, ο Jason McMaster, ο Ross The Boss κι άλλοι με συμμετοχή σε αρκετές μπάντες του "χώρου". Τους παραθέτουμε συγκεντρωτικά:

➥ Jason McMaster (Watchtower, Dangerous Toys, Broken Teeth, Ignitor, Evil United)
➥ Stuart Laurence (Agony Column, Ignitor)
➥ Donnie Van Stavern (S.A. Slayer, Riot, Pitbull Daycare)
➥ Felix Griffin (D.R.I., Bat)
➥ Robb Bockman (Witches Mark, UADA)
➥ Scott Palmer (Witches Mark, Byfist, Demontuary)
➥ Carlos Zema (Immortal Guardian, Outworld, David Shankle Group etc)
➥ Billy Dansfiell (Agony Column, Ignitor, E.K.U., Zero Percent)
➥ Ross The Boss Friedman (Manowar, Death Dealer, Ross The Boss band, The Dictators)
➥ Cody Gilliland (Immortal Guardian)
➥ Richie Turner (Agony Column)
➥ Chris Alaniz (Agony Column, Cheetah Chrome)
➥ Mike Soliz (Militia, Assalant, Oblivion Knight)
➥ Mark Zammaron (Odometer, Las Cruces, Wicked Angel, Passage Temple)
➥ Pat Doyle (Ignitor, The Offenders)
➥ Michael Paul Toupin (Raging Saint, Force of Rage)
➥ Al Berlanga (Syrus)
➥ Stan Martinez (Target 7, Social Slut)
➥ James Rivera (Helstar, Destiny’s End, Seven Witches, Agent Steel, Shadowkeep etc)
➥ Larry Barragan (Helstar, Eternity Black, Santa Oscuridad)
➥ Stony Grantham (Shadowkeep, Byfist)
➥ Brendon Bigelow (Ignitor, Death of Millions)
➥ Logan Orlando Perez (Against The Plagues, Vex, Whore of Babylon)
➥ Robert Williams (Ignitor, Witches Mark)

Το ομώνυμο ντεμπούτο των Texas Metal Outlaws αναμένεται σε cd και βινύλιο στα τέλη του μήνα, ενώ ποδαρικό έκανε το εναρκτήριο (ομώνυμο και ομότιτλο) τραγούδι. Σειρά για παρουσίαση παίρνει το video clip του μουσικού κομματιού "Echoes of Memory", στο οποίο μετέχουν οι James Rivera (Helstar, Distant Thunder, Destiny's End, Seven Witches, Malice, Flotsam and Jetsam, Agent Steel, Shadowkeep), Robert Williams (Ignitor, Witches Mark), Stuart Laurence (Agony Column, Ignitor), Larry Barragan (Helstar, Eternity Black, Santa Oscuridad), Stony Grantham (Shadowkeep, Byfist) και ο drummer Cody Gilliland (Immortal Guardian)...

Δελτίο τύπου: «The heat, the attitude, the METAL! Texas doesn't do subtly and it sure as hell doesn't do mellow, as evidenced by the forthcoming self-titled album of molten Lone Star metal from Texas Metal Outlaws. Available on CD (Heaven and Hell Records) and vinyl (Texas Metal Underground Records), each of the album's nine tracks features a unique line-up of players from the deep well of Texas metal talent.»

Band: Texas Metal Outlaws
Video: "Echoes of Memory"
Directed by: Stuart Laurence
Album: "Texas Metal Outlaws"
Type: Full length
Release date: October 26th, 2018
Label: Heaven and Hell Records (CD)
Label: Texas Metal Underground Records (Vinyl)

Το βίντεο των Texas Metal Outlaws για το "Echoes of Memory" από το ομώνυμο album
Track listing:

01. Texas Metal Outlaws

Jason McMaster - Vocals
Robert Williams - Guitar
Stuart Laurence - Guitar
Donnie Van Stavern - Bass
Felix Griffin - Drums

02. Malt Liquor Maniac

Robert Williams - Guitar, Bass, Vocals
Robb Bockman - Guitar
Scott Palmer - Drums

03. Rebel Years

Carlos Zema - Vocals
Robert Williams - Guitar
Stuart Laurence - Guitar
Ross The Boss Friedman - Guitar solo
Billy Dansfiell - Bass
Cody Gilliland - Drums

04. Black and Green

Richie Turner - Vocals
Stuart Laurence - Guitar
Robert Williams - Guitar
Billy Dansfiell - Bass
Chris Alaniz – Drums

05. Running from the Law (Riot cover)

Jason McMaster - Vocals
Mike Soliz - Vocals
Robert Williams - Guitar
Stuart Laurence - Guitar
Donnie Van Stavern - Bass
Felix Griffin - Drums

06. Sound of Scorn

Mark Zammaron - Vocals
Robert Williams - Guitar, Bass
Stuart Laurence - Guitar
Pat Doyle - Drums

07. Within the Spell

Michael Paul Toupin - Vocals
Robert Williams - Guitar
Stuart Laurence - Guitar
Al Berlanga - Guitar solo
Stan Martinez - Bass
Scott Palmer - Drums

08. Echoes of Memory

James Rivera - Vocals
Robert Williams - Guitar
Stuart Laurence - Guitar
Larry Barragan - Guitar solo
Stony Grantham - Bass
Cody Gilliland - Drums

09. That’s What Friends are For (Original recording by Dionne Warwick / Reworked by Williams/Laurence of Texas Metal Outlaws with lyrics by Williams)

Logan Orlando Perez - Vocals
Jason McMaster - Vocals
Robert Williams - Guitar, Vocals
Stuart Laurence - Guitar
Brendon Bigelow - Bass
Pat Doyle - Drums

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου