Header Ads

Header ADS

Bonfire - "Africa" (Toto cover)

Έχουν πάρει φόρα -δισκογραφικά- την τελευταία διετία οι Bonfire. Πέρυσι κυκλοφόρησαν το album "Byte the Bullet", ενώ φέτος "χτυπούν" δύο φορές! Τον περασμένο Απρίλη "έβγαλαν" τον δίσκο "Temple of Lies" και σε λίγες ημέρες κυκλοφορούν διπλό cd με διασκευές σε πασίγνωστα τραγούδια των 70s και των 80s.

Bonfire: Γερμανικό hard rock και heavy metal συγκρότημα. Δημιουργήθηκαν το 1972 ως Cacumen (με δισκογραφικό απολογισμό ένα single, δύο albums κι ένα ep) και το 1986 -κατόπιν προτροπής της δισκογραφικής τους εταιρείας και του manager της μπάντας- άλλαξαν το όνομά τους σε Bonfire...

Band: Bonfire
Country of origin: Germany
Location: Ingolstadt
Genres: Heavy metal, hard rock
Years active: 1972-1985 (as Cacumen), 1986-present (as Bonfire)

Οι Bonfire διασκευάζουν το "Africa" στον δίσκο "Legends"
Video: "Africa"
Album: "Legends"
Type: Full length
Release date: October 19th, 2018
Label: AFM Records

CD 1 - Track listing:
01 Africa
02 Hold The Line
03 Rosanna
04 Man On The Silver Mountain
05 I Surrender
06 Stone Cold
07 Death Alley Driver
08 Black Masquerade
09 Burning Heart
10 Eye Of The Tiger
11 Caught In The Game
12 Doctor Doctor
13 Lights Out
14 Rock Bottom
15 Child In Time

CD 2 - Track listing:
01 Jet City Woman
02 Silent Lucidity
03 Eyes Of A Stranger
04 Tears In The Rain
05 The First Time
06 Save Up All Your Tears
07 Hot Cherie
08 Dr. Love
09 Hallelujah
10 Rebellion
11 Heavy Metal Breakdown
12 Love Don't Lie
13 I Wanna Be Loved
14 King Of Dreams
15 Frei wie die Geier
16 Erinnerung
17 Alt wie ein Baum

Band members:
Alexx Stahl - Vocals
Hans Ziller - Guitar
Frank Pané - Guitar
Ronnie Parkes - Bass
Tim Breideband - Drums

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.