Header Ads

Header ADS

Evil Within - "Haze" (lyric video)

Το Αθηναϊκό συγκρότημα Evil Within
Band: Evil Within
Country of origin: Greece
Location: Athens
Genre: Melodic Death / Black Metal

Lyric video: "Haze"
Album: "Darker Than You"
Type: Full length
Release date: T.B.A. (2018)

Track listing:
1. Omen
2. Elegy
3. Your God
4. Seth
5. Darker Than You
6. Black Halo
7. Haze
8. Beyond Infinity (Guest: Savvas Betinis - Vocals)
9. You Died 10. Life Unlived

Band members:
Panagiotis Varvaropoulos - Guitars
Alex Lemonidis - Bass
Jon Lagen - Vocals
Dimitris Stathopoulos - Guitars
Maria Galiatsou - Vocals
Leliel Clades - Drums

Δελτίο τύπου: «Οι Αθηναίοι Evil Within είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν το πρώτο lyric video τους, με τίτλο “Haze”. Το τραγούδι θα υπάρχει στην επερχόμενη πρώτη δισκογραφική τους δουλειά με όνομα “Darker Than You”. Το εξώφυλλο και το artwork του δίσκου σχεδιάστηκε από τον Manos Psakis, ενώ το lyric video του “Haze” δημιουργήθηκε από τον Themis Fad Ioannou (Rawbite studios). Το λογότυπο της μπάντας σχεδιάστηκε από την Lita Litaki.

Οι Evil Within ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2015 από τον Panagioti Varvaropoulo (κιθάρες), σαν μια εξερεύνηση του ακραίου ήχου με επιρροές από την ανατολίτικη κουλτούρα. Μετά από αρκετές συναυλίες, διάφορες αλλαγές στη σύνθεση της μπάντας και με έντονο και γρήγορο ρυθμό συνθέσεων τραγουδιών, τον Ιούνιο του 2017, οι Evil Within μπήκαν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το ντεμπούτο τους, “Darker Than You”, με παραγωγό τον Savva Betinis (Acid Death), στα S.I.A. Recordings στούντιο.

Επηρεασμένοι από ονόματα όπως οι Behemoth, Slayer, Insomnium, Dark Funeral, οι Evil Within δίνουν απλόχερα ενέργεια και ένα κράμα από τα βασικά ιδιώματα του ακραίου ήχου.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.