Header Ads

Header ADS

Crazy Lixx - Walk The Wire (audio)

Ο πέμπτος "στουντιακός" (και έκτος συνολικά) δίσκος των Crazy Lixx είναι προ των πυλών. Τιτλοφορείται "Ruff Justice" κι αναμένεται σε λίγες ημέρες. Το "Walk The Wire" είναι το τέταρτο τραγούδι που παρουσιάζουμε...

Το τραγούδι των Crazy Lixx "Walk The Wire" από τον δίσκο "Ruff Justice"
Band: Crazy Lixx
Country of origin: Sweden
Location: Malmö
Genres: Hard rock, glam metal
Years active: 2002-present

Audio: "Walk The Wire"
Album: "Ruff Justice"
Type: Full length
Total length: 43:34
Tracks: 10
Release date: April 21st, 2017
Label: Frontiers Music s.r.l.

Track listing:
01. Wild Child 4:36
02. XIII 4:51
03. Walk the Wire 4:53
04. Shot with a Needle of Love 3:46
05. Killer 4:29
06. Hunter of the Heart 3:52
07. Snakes in Paradise 5:00
08. If It's Love 5:01
09. Kiss of Judas 4:03
10. Live Before I Die 3:03

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.