English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Hardline - Official "Human Nature" EPK

Ο νέος δίσκος των Hardline κυκλοφορεί από τα μέσα Οκτωβρίου. Ο διάδοχος του "Danger Zone" (2012) τιτλοφορείται "Human Nature". Στην μπάντα τραγουδάει η φωνή των Axel Rudi Pell, Johnny Gioeli...

Μέλη των Hardline σχολιάζουν τον δίσκο "Human Nature"
Band: Hardline
Video: Album's EPK
Album: "Human Nature"
Type: Full length
Release date: October 14th, 2016
Label: Frontiers Music s.r.l.
Format: CD

Track listing:
01. Where Will We Go From Here
02. Nobody’s Fool
03. Human Nature
04. Trapped In Muddy Waters
05. Running On Empty
06. The World Is Falling Down
07. Take You Home
08. Where The North Wind Blows
09. In The Dead Of The Night
10. United We Stand
11. Fighting The Battle

Band members:
Johnny Gioeli - Lead Vocals
Alessandro Del Vecchio - Keyboards, Backing Vocals
Josh Ramos - Guitar
Anna Portalupi - Bass
Francesco Jovino - Drums

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου