Header Ads

Header ADS

Eternity's End - The Fire Within

Band: Eternity's End
Audio: "The Fire Within"
Album: "The Fire Within"
Type: Full length
Release date: March 25th, 2016
Label: Power Prog

Track listing:
01. The Fire Within 05:30
02. Demonblade
03. The Hourglass
04. Eagle Divine
05. White Lies
06. Twilight Warrior
07. Chains Of The Earth
08. The Dark Tower
09. Moonstruck
10. The Fall Of The House Of Usher

Band members:
Ian Parry - Vocals
Christian Muenzner - Guitars
Jimmy Pitts - Keyboards
Linus Klausenitzer - Bass
Hannes Grossmann - Drums

2 σχόλια:

  1. Ian Parry; Αυτός δεν ήταν στους Elegy και σε ένα project (δεν θυμάμαι πως το λένε); Είχα χρόνια να ακούσω νέα του.

  2. Τους Consortium Project εννοείς. (Ούτε εγώ τους θυμόμουνα, αλλά έχω ένα cd τους και -δοθείσης της ευκαιρίας- το άκουσα!)

    Λογικό να έχεις να ακούσεις νέα του χρόνια, καθώς η τελευταία του ηχογράφηση ήταν προ πενταετίας...


Από το Blogger.