Header Ads

Header ADS


"Blood Of The Saints" θα ονομάζεται το καινούριο άλμπουμ των POWERWOLF και θα κυκλοφορήσει την πρώτη (1η) Αυγούστου από την Metal Blade Records. Ο διάδοχος του "Bible of the Beast" (2009) -και πέμπτος συνολικά δίσκος τους- θα βγει σε τρεις εκδόσεις: σε απλό cd, σε limited-edition digibook 2-CD και σε βινύλιο. Track list:

01. Agnus Dei (Intro)
02. Sanctified With Dynamite
03. We Drink Your Blood
04. Murder At Midnight
05. All We Need Is Blood
06. Dead Boys Don't Cry
07. Son Of A Wolf
08. Night Of The Werewolves
09. Phantom Of The Funeral
10. Die, Die, Crucified
11. Ira Sancti (When The Saints Are Going Wild)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.