Header Ads

Header ADS

IOMMI-GILLAN ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ

Ο θρυλικός κιθαρίστας Tony Iommi αποκάλυψε στη Βρετανική έκδοση του περιοδικού Metal Hammer ότι θα συνεργαστεί και πάλι με τον παλιό του συνεργάτη στους Black Sabbath αλλά και φίλο του, Ian Gillan.

Σε συνέντευξη του σε Σουηδική εφημερίδα ο Gillan δήλωσε ότι έγραψε πριν από μερικές βδομάδες ένα κομμάτι με τον Iommi για φιλανθρωπικό σκοπό. "Η αρχική σκέψη είναι να συγκεντρώσουμε γνωστούς μουσικούς και να κάνουμε κάτι για φιλανθρωπικό σκοπό. Ωστόσο, πολλές φορές, αυτό δεν είναι εφικτό και τελικά η σκέψη δεν υλοποιείται", δήλωσε ο τραγουδιστής των Deep Purple.Ο Tony Iommi είπε πως η συνεργασία του με τον Gillan θα συνεχιστεί περαιτέρω προκειμένου να συγκεντρωθούν και άλλα χρήματα για να χτιστεί ένα σχολείο στην Αρμενία. Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί τι ακριβώς θα κυκλοφορήσει από αυτή τη σύμπραξη. "Έχουμε γράψει δύο τραγούδια ως τώρα" αρκέστηκε να πει ο Iommi.

Οι δυο μουσικοί θέλουν να δημιουργήσουν μαζί νέα μουσική στην προσπάθειά τους να μαζέψουν κάποια χρήματα για την Αρμενία, όπως είχαν κάνει και πριν από 20 χρόνια συμμετέχοντας στο Rock Aid Armenia, για το οποίο έλαβαν τιμητικό βραβείο από τον Πρωθυπουργό της Αρμενίας τον Οκτώβριο του 2009.Το 1989, στα πλαίσια του Rock Aid Armenia, οι Βρετανοί μουσικοί ηχογράφησαν το κλασικό “Smoke On The Water" των Deep Purple, ενώ άλλοι μουσικοί που συμμετείχαν σε εκείνη την επανηχογράφηση ήταν οι Ritchie Blackmore, David Gilmour, Bruce Dickinson, Brian May, Paul Rodgers, Bryan Adams, Roger Taylor, Alex Lifeson και αρκετοί ακόμα.

4 σχόλια:

  1. Θρυλικές μορφές και οι δυο. Βεβαια πλεον εχουν σαπισει αλλα δεν βαριεσαι. Είπαμε θρυλικές μορφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Born Again είναι απ' τους αγαπημένους μου Sabbath δίσκους!!!
    Τώρα πλέον δεν έχω απαιτήσεις.
    Και το τελευταίο Heaven and Hell μέτριο ήτανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Zero the Hero, Trashed, Disturbing the Priest και δε συμμαζεύεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.