Header Ads

Header ADS

ΟΙ ΜΕΤΑΛΑΔΕΣ...ΜΑΜΑΛΑΚΗΔΕΣ!!!

Ο μπασίστας της doom metal μπάντας Moth Eater, Steve "Buckshot" Seabury, αποφάσισε να κυκλοφορίσει στις 30 Νοεμβρίου ένα βιβλίο με τίτλο "Mosh Potatoes - The Heavy Metal Cook Book".
Το συγκεκριμένο βιβλίο, του οποίου η ολοκλήρωση πήρε τέσσερα χρόνια, θα περιέχει ανέκδοτες συνταγές από μερικά από τα πιο γνωστά hard rock και metal συγκροτήματα.

Συγκεκριμένα, ο Seabury δήλωσε: «Δέχτηκα πιθανότατα περίπου 300 συνταγές και ο εκδοτικός οίκος αναγκάστηκε να μου πει πως θα έπρεπε να τις περιορίσω στις 150. Στο βιβλίο μου υπάρχουν συνταγές από άτομα όπως ο Zakk Wylde, η Lita Ford, ο Rex Brown των Pantera, ο Mark Morton των Lamb Of God και μπάντες όπως οι Type O Negative, Guns N' Roses, Anthrax, Megadeth, Overkill, Testament, Queensrÿche, Bison B.C., Steel Panther, Mudvayne, Life Of Agony, Dream Theater και πολλοί άλλοι. Πιστεύω ότι είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό βιβλίο με πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες πίσω από τις συνταγές».

Τρέμε Μαμαλάκη…
(ΠΗΓΗ: Rocking.gr)

ΥΓ. Pansofix, θα σου φάνε τη δουλειά τούτοι. Ξεκίνα να παίζεις κιθάρα για αντίποινα...

4 σχόλια:

  1. και να φανταστεις ειχα ξεκινησει μικρη και τα παρατησα....δεν ηξερα δε ρωταγα οτι το μελλον μου διαβλεποταν ενδοξο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν θα ήθελα με τίποτα να προσπαθήσω τη συνταγή των dream theater...φαντάζομαι θα έχει την πολυπλοκότητα της μουσικής τους και τελικά θα παραγγείλω κανένα γύρο :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pansofix, ποτέ δεν είναι αργά! Πάρε το αίμα σου πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Biologion, περίπλοκη συνταγή μα άνοστο φαγητό αν μοιάζει με τα τελευταία τους άλμπουμ!
    Άσε, δε, που το σουβλάκι δεν το αλλάζω με όλα τα φαγητά του κόσμου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.