Header Ads

Header ADS

KK's Priest | Rock Hard Festival 2024 | Video

Rock Hard Festival
Το τριήμερο 17, 18 και 19 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε το (φετινό) μουσικό φεστιβάλ "Rock Hard Festival". Την δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ (18/05/2025) εμφανίσθηκαν, ως headliners, (και) οι KK's Priest και έχουμε στην διάθεσή μας, σε βίντεο διάρκειας μίας ώρας, ολόκληρη την συναυλία τους.

Προ πενταετίας, το 2019, ο KK Downing και ο David Ellefson σχημάτισαν project υπό το όνομα MegaPriest για μία εμφάνιση. Αυτό έδωσε την ιδέα στον έμπειρο κιθαρίστα για τους KK's Priest, τους οποίους δημιούργησαν τρία πρώην μέλη των Judas Priest.

Πρόκειται για τον εμβληματικό κιθαρίστα των Priest (από το 1970 έως το 2011) KK Downing, τον τραγουδιστή Tim "Ripper" Owens και τον drummer Les Binks, ο οποίος στην πορεία αντικαταστάθηκε (για λόγους υγείας) από τον Sean Elg (βλ. Cage, The Three Tremors, Nihilist κλπ). Την παρέα συμπληρώνουν ο κιθαρίστας A.J. Mills (Hostile) και ο μπασίστας Tony Newton (Voodoo Six).

Το ντεμπούτο της μπάντας κυκλοφόρησε προ τριετίας υπό τον τίτλο "Sermons of the Sinner" και πλέον βρίσκεται (από τον περασμένο Σεπτέμβρη) εκεί έξω και ο διάδοχός του ο οποίος φέρει τον τίτλο "The Sinner Rides Again".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.