Header Ads

Header ADS

Yngwie J. Malmsteen - 'Crying' (official audio)

Yngwie Malmsteen - 'Trilogy'
Ο Jeff Scott Soto αποχώρησε από τους Rising Force του Malmsteen το 1985 μετά την κυκλοφορία των δύο (εξαιρετικών) δίσκων "Rising Force" και "Marching Out".

Αντικαταστάθηκε από τον Mark Boals, του οποίου η πρώτη θητεία στο προσωπικό σχήμα του Σουηδού κιθαρίστα κράτησε μόλις έναν χρόνο (έφυγε το 1986, επέστρεψε ο Soto για να αντικατασταθεί το 1987 από τον Joe Lynn Turner, αλλά αυτή είναι μία άλλη ιστορία).

Αποτέλεσμα της πρώτης θητείας του Boals στους Rising Force ήταν το υπέροχο album "Trilogy", το φθινόπωρο του 1986, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του (πρωθυπουργού της Σουηδίας) Ούλωφ Πάλμε (Sven Olof Joachim Palme) που δολοφονήθηκε το νωρίτερα το ίδιο έτος. Το εναρκτήριο τραγούδι του δίσκου ήταν το "You Don't Remember, I'll Never Forget". Αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν και το πρώτο τραγούδι που άκουσα από Malmsteen (μέσω του σχετικού μουσικού βίντεο).

Το "You Don't Remember, I'll Never Forget" κυκλοφόρησε και αυτόνομα, ως single, με το ορχηστρικό "Crying" στην δεύτερη πλευρά του βινυλίου, το οποίο ήταν το ένα (από τα δύο, το άλλο ήταν το "μυθικό" Trilogy Suite Op:5) instrumental του δίσκου "Trilogy" και σήμερα σας το παρουσιάζουμε προς ακρόαση...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.