Header Ads

Header ADS

Savage Oath - 'Savage Oath' (single)

Savage Oath
Μπάντα που μας συστήνεται κάπως έτσι: «Savage Oath are a power quartet playing Epic Metal hailing from the USA» έχει (αρχικά τουλάχιστον) την προσοχή μου. Το ότι αποτελείται από έμπειρα (στον χώρο) μέλη (μου) δίνει και μία extra ώθηση.

Στο μικρόφωνο ο Brendan Radigan (βλ. Sumerlands, Stone Dagger, Magic Circle κλπ). Μαζί του ο κιθαρίστας των Visigoth, Leeland Campana, ο μπασίστας Phil Ross (βλ. Ironsword, Sentry, ex-Manilla Road κλπ) και ο drummer Austin Wheeler.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε προ εξαετίας (το 2018) και μας συστήθηκε πέρυσι με το ομώνυμο ep - single. Στα μέσα του προηγούμενου μήνα (15 Μαρτίου 2024) κυκλοφόρησε σε cd και ψηφιακή μορφή -μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Postmortem Apocalypse- και ο πρώτος "ολοκληρωμένος" δίσκος των Savage Oath υπό τον τίτλο "Divine Battle".

Στην παρούσα ανάρτηση θα εστιάσουμε στην περσινή τους (23 Μαρτίου 2023) κυκλοφορία. Το ep - single "Savage Oath" αποτελείται από δύο τραγούδια, "βγήκε" αυτοχρηματοδοτούμενο σε ψηφιακή μορφή και μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Postmortem Apocalypse σε κασέτα και (τον Νοέμβριο) σε βινύλιο)...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.