Header Ads

Header ADS

Armored Saint - 'Saints Will Conquer' (album stream)

Armored Saint - 'Saints Will Conquer'
Το καλοκαίρι του 1988 οι Armored Saint έχοντας τρεις "ολοκληρωμένους" δίσκους ("March of the Saint" 1984, "Delirious Nomad" 1985, "Raising Fear" 1987) και ένα ep ("Armored Saint" 1983) στο ενεργητικό τους κυκλοφόρησαν το πρώτο τους live album "Saints Will Conquer".

Ίσως να θυμάστε που είχε κυκλοφορήσει το 1999 σε cd μέσω του Ελληνικού μουσικού περιοδικού Metal Hammer. Το ότι οι Armored Saint είναι ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα είναι... πασίγνωστο (τουλάχιστον στους τακτικούς αναγνώστες της ιστοσελίδας μας).

Οι Armored Saint δημιουργήθηκαν το μακρινό 1982 και συνεχίζουν ακάθεκτοι μέχρι τις ημέρες μας. Στο live album "Saints Will Conquer" ακούμε τον John Bush (φωνητικά), τον Joey Vera (μπάσο), τον μακαρίτη Dave Prichard (κιθάρα) και τον Gonzo Sandoval (τύμπανα).

Σε ένα τραγούδι ("No Reason to Live") ακούμε και τον κιθαρίστα Phil Sandoval, η οποίος είχε αποχωρήσει από την μπάντα το 1985 (πριν την κυκλοφορία του "Delirious Nomad", στο οποίο δεν συμμετέχει) και επέστρεψε πέντε έτη αργότερα (1990)...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.