Header Ads

Header ADS

Distorted Reflection (ft. Giannis Drolapas) - 'The Eternal Gate' (lyric video)

Distorted Reflection - 'Doom Rules Eternally'
Το μακρινό 1993 όταν δημιουργήθηκαν οι (χωρίς όνομα ακόμη) Sorrows Path ο Κώστας Σαλωμίδης πρότεινε δύο ονόματα για το νέο μουσικό σχήμα, το «Sorrow’s Path» και το «Distorted Reflection». Τελικά επιλέχθηκε το πρώτο, αλλά το «Distorted Reflection» έμεινε στο μυαλό του Κώστα και πλέον ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσει.

Μετά την (περσινή) αποχώρησή του από τους Sorrows Path δημιούργησε νέο συγκρότημα - project, οπότε... μαντέψτε πως τους "βάφτισε". Το ντεμπούτο των Distorted Reflection τιτλοφορείται "Doom Rules Eternally" και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους από την Iron Shield Records.

Μαζί του ο Βαγγέλης Γιάλαμας (Vangelis Yalamas) στο μπάσο, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τους (υπέροχους) Fragile Vastness και ο Στέλιος Παύλου (Stelios Pavlou) στα τύμπανα τον οποίο ακούσαμε σε δίσκους των Rhodium, Sorrowful Angels, The Silent Rage κλπ.

Στον δίσκο συνεισφέρουν (ως special guests) ο Nicholas Leptos (φωνητικά στο τραγούδι "Mr. Snake"), Giannis Drolapas (κιθαριστικό σόλο στο "The Eternal Gate") και ο Ross the Boss (κιθαριστικό σόλο στο "Cassandra"). Το εικαστικό μέρος ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο Tomas Arfert, τον οποίο μάθαμε από την δουλειά του με τους Candlemass (από τον δίσκο "Chapter VI" και μετά) και τους δύο δίσκους των Krux...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.