Header Ads

Header ADS

Sviatibor - 'Live rehearsal 2023' (official album stream)

Sviatibor - 'Live rehearsal 2023'
Οι Sviatibor μας έρχονται από την Γαλλία. Ξεκίνησαν προ δεκαετίας ως solo project του Thomas Hornstein, ενώ την τελευταία πενταετία προστέθηκε και ο (drumer) Léo Appaix. Ως «Pagan Atmospheric Metal» χαρακτηρίζουν την μουσική τους έχοντας κυκλοφορήσει επτά "ολοκληρωμένους" δίσκους, τρία EPs, μία συλλογή, δύο live albums και επτά singles.

Διπλό το δισκογραφικό τους "χτύπημα" μέσα στο 2023 με τεσσάρων τραγουδιών ep (γιατί θεωρείται ep με διάρκεια σχεδόν τριάντα λεπτά;) "Primal Flame Inheritance" που βγήκε στις αρχές του καλοκαιριού και το "ζωντανά" ηχογραφημένο album "Live Rehearsal 2023" που κυκλοφόρησε προ ημερών (17 Σεπτεμβρίου 2023).

Δελτίο τύπου: «Οι Sviatibor είναι ένα Atmospheric Metal δίδυμο από τη Γαλλία, γνωστό για πρώτη φορά ως σόλο project από το 2013 έως το 2018. Η μουσική των Sviatibor είναι ένα ταξίδι μέσα από ψυχικές καταστάσεις σοφίας και δύναμης.

Τα πολυάριθμα τους στρώματα ηλεκτρονικών κομματιών και ορχηστρικών στοιχείων είναι αγκυρωμένα σε μια τεράστια ρυθμική σπονδυλική στήλη, μια καινοτόμος φόρμουλα που σας μεταφέρει σε ένα επικό και ενδοσκοπικό ταξίδι που σίγουρα σε αφήνει να θέλεις περισσότερα.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα συναρπαστικό EP με το όνομα "Primal Flame Inheritance" και τώρα επιδιώκει να εξαπλώσει την επιρροή του σε ολόκληρο τον κόσμο με εντυπωσιακό διαδικτυακό περιεχόμενο και καθαρτικές ζωντανές εμφανίσεις.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.