Header Ads

Header ADS

Yngwie Malmsteen - 'You Don't Remember, I'll Never Forget' (audio)

It was you, it was me,
And we would last forever.
Any fool could see,
That we were meant to be.

Without you, there is no meaning to my life.
You're gone, and it cuts me like a knife.
How could you leave me?

Chorus:
You don't remember,
I'll never forget.
You just don't remember,
I'll never forget.

Why did you turn away,
Let your love fade away and die?
You became so cold,
You made me feel so old.

When you left, you broke my heart
And just to see how many pieces there would be,
After you leave me.

Repeat Chorus


Yngwie Malmsteen - 'Trilogy'
Ο Jeff Scott Soto αποχώρησε από τους Rising Force του Malmsteen το 1985 μετά την κυκλοφορία των δύο (εξαιρετικών) δίσκων "Rising Force" και "Marching Out".

Αντικαταστάθηκε από τον Mark Boals, του οποίου η πρώτη θητεία στο προσωπικό σχήμα του Σουηδού κιθαρίστα κράτησε μόλις έναν χρόνο (έφυγε το 1986, επέστρεψε ο Soto για να αντικατασταθεί το 1987 από τον Joe Lynn Turner, αλλά αυτή είναι μία άλλη ιστορία).

Αποτέλεσμα της πρώτης θητείας του Boals στους Rising Force ήταν το υπέροχο album "Trilogy", το φθινόπωρο του 1986, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του (πρωθυπουργού της Σουηδίας) Ούλωφ Πάλμε (Sven Olof Joachim Palme) που δολοφονήθηκε το νωρίτερα το ίδιο έτος. Το εναρκτήριο τραγούδι του δίσκου ήταν το "You Don't Remember, I'll Never Forget". Αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν και το πρώτο τραγούδι που άκουσα από Malmsteen (μέσω του σχετικού μουσικού βίντεο).

Το "You Don't Remember, I'll Never Forget" κυκλοφόρησε και αυτόνομα, ως single, με το ορχηστρικό (instrumental) "Crying" στην δεύτερη πλευρά του βινυλίου, ενώ αποτέλεσε μέρος και του split του Yngwie Malmsteen με τους Stryper (οι οποίοι συμμετέχουν με το "The Way")...

2 σχόλια:

  1. Καψουροτράγουδο μεν, κομματάρα δε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πλάκα είναι πως την πρώτη φορά που το άκουσα (και το είδα ταυτόχρονα γιατί ήταν το video clip του τραγουδιού) δεν μου άρεσε καθόλου...

      Διαγραφή

Από το Blogger.