Header Ads

Header ADS

Epica - 'Quietus' (Official Video - HD Remastered)

The culprit, you act before thinking
Caught in your ignorant sin
And lying to your own reflection,
you thought you could hide

Deprived of my own innocence, denied

The infinity of recurring torment,
Your comeuppance

See, hear the torture inside
Devouring what was left of my pride
You thought it’s not going to happen to you,
thought you could hide

The infinity of recurring torment,
Your comeuppance
Dwelling in a mind, mixed up and
Your regret has spread over the sea

Epica - 'Consign To Oblivion'
Οι Epica "υπάρχουν" στο μουσικό σύμπαν από τις αρχές της χιλιετίας. Σχηματίσθηκαν από τον Mark Jansen το 2002 όταν αποχώρησε από τους After Forever. Αρχικά (για έναν χρόνο) ως Sahara Dust (με την Helena Iren Michaelsen στα φωνητικά) και στην συνέχεια ως Epica. Το όνομα της μπάντας είναι εμπνευσμένο από τον σχετικό δίσκο των Kamelot ("Epica", Ιανουάριος 2003).

Την άνοιξη του 2005 οι Epica κυκλοφορούσαν τον δεύτερο δίσκο τους υπό τον τίτλο "Consign To Oblivion". Το 2015 "βγήκε" η αποκαλούμενη expanded edition, ενώ στα τελειώματα του περασμένου έτους (23 Δεκεμβρίου 2022) κυκλοφόρησε και η Ιαπωνική έκδοση (της expanded edition) του εν λόγω μουσικού δίσκου...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.