Header Ads

Header ADS

Power Feast vol. 4 | Album Stream

Όσοι (κυρίως εσείς οι παλαιότεροι) γνωρίζετε τις συλλογές "Power Feast" ο πρόλογος περιττεύει. Για τους υπόλοιπους (λογικά την συντριπτική πλειοψηφία δηλαδή) η Mass Dementia μας εξηγεί:

«Ήταν αρχές του 1990 όταν έπεσε η ιδέα για τη δημιουργία ενός fanzine που θα είχε ως αντικείμενο την πρώιμη ακόμα Ελληνική heavy metal σκηνή. Εντός του έτους κυκλοφόρησαν 2 τεύχη του "Mass Dementia" 'zine και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε και η έντυπη συνεισφορά μας στο χώρο!

Ακολούθησαν όμως 4 κασετοσυλλογές που έμελλε να αποτελέσουν πυλώνα για την αγαπημένη μας ελληνική σκηνή. Έτσι, προηγήθηκε η συλλογή Mass Dementia που περιείχε μόνο μπάντες από Σέρρες και από διάφορα μουσικά ιδιώματα, η οποία αποτελεί ένα πολύ ενδιαφέρον ηχητικό στιγμιότυπο της τοπικής σκηνής εν έτει 1991.

Στα επόμενα 3 χρόνια κυκλοφόρησαν τα τρία μέρη της Power Feast συλλογής που συγκέντρωνε ό,τι πιο heavy / power / progressive υλικό κυκλοφορούσε τότε στη χώρα μας, μία μοναδική τριλογία που μνημονεύεται από τους επαΐοντες μέχρι και σήμερα.

Μετά από σχεδόν 30 ολόκληρα χρόνια το Mass Dementia επιστρέφει με μια ολοκαίνουργια συλλογή!!! Power Feast vol. 4, λοιπόν, πάντα σε κασέτα αλλά και σε CD!! Ημερομηνία κυκλοφορίας η 21η Μαΐου 2023.

Αυτή τη φορά με 18 μπάντες, ένας συνδυασμός από ιστορικά, πιο ώριμα αλλά και ολόφρεσκα σχήματα, που καλύπτουν όλα τα γούστα στο heavy / power / speed / progressive / doom / symphonic metal σύμπαν που όλοι αγαπάμε. Είμαστε εδώ, λοιπόν, για να σας βοηθήσουμε να το ανακαλύψετε.»

Η συλλογή "Power Feast" επέστρεψε, μετά από τρεις δεκαετίες, με το τέταρτο μέρος. Κυκλοφορεί ήδη σε διπλό cd και ψηφιακή μορφή, ενώ λίαν συντόμως αναμένεται και σε κασέτα...

2 σχόλια:

Από το Blogger.