Header Ads

Header ADS

Haunt - 'Hell Tracks' (official album stream)

Haunt - 'Hell Tracks'
Υπερδραστήρια -δισκογραφικά- μπάντα οι Haunt. Έχουν (ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά...) εννέα "ολοκληρωμένους δίσκους (συν τρία EPs, μία συλλογή και επτά singles) στα μόλις έξι χρόνια που δραστηριοποιούνται. Ο ένατος και πλεόν πρόσφατος φέρει τον τίτλο "Golden Arm", περιλαμβάνει οκτώ νέα τραγούδια τους και "βγήκε" προ ημερών.

Την ίδια ημέρα κυκλοφόρησε και το ep (γιατί το αποκαλούν ep κι όχι single με δύο τραγούδια και διάρκεια λίγο πάνω από τα έξι λεπτά;) υπό τον τίτλο "Hell Tracks". Περιλαμβάνει δύο διασκευές σε μουσικά κομμάτια του John Farnham και των Real Life. Και τα δύο τραγούδια αποτέλεσαν μέρος του soundtrack της ταινίας του 1986 "Rad" (αν κι έγινε περισσότερο γνωστή ως "Hell Track", κάτι που εξηγεί και τον τίτλο του ep - single).

Οι Haunt είναι το προσωπικό μουσικό σχήμα του Trevor William Church (ο κιθαρίστας και τραγουδιστής των doomsters Beastmaker). Χαρακτηρίζουν την μουσική τους ως "mystical heavy metal" και μας παρουσιάζονται κάπως έτσι: «from the creator of Beastmaker comes the thunder and lightning to haunt the nation».

Band: Haunt
Country of origin: United States
Location: Fresno, California
Formed in: 2017
Genre: Heavy Metal
Lyrical themes: Supernatural, Witchcraft, Fantasy
Years active: 2017-present

Album: "Hell Tracks"
Type: EP
Release date: May 5th, 2023
Label: Independent
Format: 12" vinyl, Digital

Track listing:
1. Thunder in Your Heart (John Farnham cover) 02:56
2. Send Me an Angel (Real Life cover) 03:39

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.