Header Ads

Header ADS

Armored Saint Rewind | Symbol of Salvation (video)

Armored Saint - Symbol of Salvation
Στο ξεκίνημα της δεκαετίας του ενενήντα ολοκληρώθηκε ο πρώτος (άκρως επιτυχημένος - καλλιτεχνικά τουλάχιστον) κύκλος των Armored Saint. Το 1991 κυκλοφόρησε το τέταρτο album της Αμερικάνικης μπάντας υπό τον τίτλο "Symbol of Salvation".

Ο νέος κύκλος έκανε εννέα χρόνια να "ανοίξει" (βλ. τον δίσκο "Revelation" που "βγήκε" το 2000). Το "Symbol of Salvation" ήταν αφιερωμένο στον (εκ των ιδρυτών της μπάντας) Dave Prichard, ο οποίος απεβίωσε τον Φεβρουάριο του 1990 (από λευχαιμία).

Στον εν λόγω δίσκο συμμετέχει στην σύνθεση εννέα τραγουδιών, ενώ η τελευταία του ηχογράφηση με τους Armored Saint ήταν το σόλο του κομματιού "Tainted Past". Ο εν λόγω δίσκος γνώρισε αρκετές επανακυκλοφορίες με πλέον πρόσφατη αυτή σε cd του περασμένου Απρίλη από την Marquee Records.

Πέρυσι οι Armored Saint τίμησαν την τριακοστή επέτειο με την κυκλοφορία του "ζωντανά" ηχογραφημένου / φιλμογραφημένου δίσκου "Symbol of Salvation Live". Προς τί η αναφορά στο παρελθόν; Ο John Bush και ο Joey Vera μας γυρίζουν -στο κάτωθι βίντεο- σε εκείνα τα χρόνια της Αμερικάνικης μπάντας...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.