Header Ads

Header ADS

Them - 'Fear City' (full album stream)

Them - 'Fear City'
Πριν από δεκατέσσερα χρόνια, το 2008, δημιουργήθηκαν από τον τραγουδιστή Troy Norr οι Them ως συγκρότημα διασκευών στον King Diamond. Ως tribute band διατηρήθηκαν μέχρι το 2011 οπότε και διαλύθηκαν.

Προ οκταετίας επανήλθαν εστιάζοντας πλέον στο δικό τους μουσικό υλικό. Έχουν κυκλοφορήσει τέσσερις "ολοκληρωμένους" δίσκους ("Sweet Hollow" 2016, "Manor of the Se7en Gables" 2018, "Return to Hemmersmoor" 2020), συν ένα ep και επτά singles.

Φέρει τον τίτλο "Fear City" και "βγήκε" προ ημερών. Νέο μέλος της μπάντας σε σχέση με τον αμέσως προηγούμενο δίσκο τους ("Return to Hemmersmoor") είναι ο drummer Steve Bolognese (Death Dealer, Ross the Boss, ex-Witherfall, ex-Into Eternity κλπ), ο οποίος εντάχθηκε στους Them πέρυσι...

Band: Them
Country of origin: International
Location: United States / Germany
Formed in: 2008
Genre: Heavy Metal
Lyrical themes: Conceptual storylines about horror
Years active: 2008-2011, 2014-present

Album: "Fear City"
Type: Full length
Release date: October 28th, 2022
Label: Steamhammer
Format: CD, 12" vinyl, Digital

Track listing:
01. Excito
02. Flight of the Concorde
03. Welcome to Fear City
04. Retro 54
05. An Ear For the Action
06. Graffiti Park
07. 191st Street
08. Home Stretch
09. The Crossing of Hellgate Bridge
10. Death on the Downtown Metro
11. Stay Tuned...
12. A Most Violent Year
13. The Deconsecrated House of Sin
14. In the 11th Hour

Band members:
Alexander Palma - Bass
Richie Seibel - Keyboards
Troy Norr - Vocals
Markus Ullrich Guitars
Markus Johansson - Guitars
Steve Bolognese - Drums

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.