Header Ads

Header ADS

Loudness - 'Tengoku No Tobira (Heaven's Door)' (official video)

Ο δίσκος των Loudness 'Sunburst'
Οι Loudness σχηματίσθηκαν στην Οσάκα (Ιαπωνία) το 1981 και συνεχίζουν ακάθεκτοι μέχρι τις ημέρες μας. Το εντυπωσιακό είναι πως τρία (από τα τέσσερα) μέλη της μπάντας (ο -εκ των δημιουργών- Akira Takasaki, ο Minoru Niihara και ο Masayoshi Yamashita) βρίσκονται στην μπάντα από τις πρώτες ημέρες της. (Αυτό δεν σημαίνει πως στο μεσοδιάστημα δεν πέρασαν και άλλοι μουσικοί από το συγκρότημα.)

Ο μόνος που έχει αλλάξει είναι ο αρχικός drummer Munetaka Higuchi και ο μόνος λόγος που συνέβη αυτό είναι γιατί... απεβίωσε (το 2008)! Το νέο τους δισκογραφικό πόνημα τιτλοφορείται "Sunburst - 我武者羅" όπου η πρώτη λέξη αντιστοιχεί στον Αγγλικό τίτλο, ενώ η δεύτερη στον Ιαπωνικό και κυκλοφόρησε (σε διπλό cd και σε διπλό cd συν DVD) στα τελειώματα της περασμένης χρονιάς (29 Δεκεμβρίου 2021) από την Katana Music. Το φετινό καλοκαίρι (29 Ιουλίου 2022) "βγήκε" (πάλι σε διπλό cd) από την earMUSIC με τίτλο "σκέτο" το "Sunburst"...

2 σχόλια:

  1. φοβερη μπαντα αλλα μονο αν εστιασεις στα 12-13 αλμπουμς που κυκλοφορησαν απο 1981 μεχρι 1992, και απο 2010 μεχρι σημερα. η περιοδος του απο 1994 μεχρι 2009 ειναι πολυ κακη. πολυ παραγωγικοι με 28 δισκους, αλλα μονο οι μισοι ακουγονται, κυριως λογω υφους (τογυρισαν σε groove/alt metal τοτε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.