Header Ads

Header ADS

Age of Fire - 'Mental Beast' (rehearsal video)

Age of Fire
Το μακρινό 1988 δημιουργήθηκαν οι Age of Fire. Συγκρότημα Αμερικάνικου heavy / thrash metal ύφους, το οποίο κυκλοφόρησε το ομώνυμο (και αυτοχρηματοδοτούμενο) ντεμπούτο του την ίδια χρονιά. Δύο έτη αργότερα μετονομάσθηκαν σε The Village Idiots, αλλάζοντας και το μουσικό τους ύφος (σε πιο progressive μονοπάτια).

Η αλλαγή κράτησε δύο χρόνια και μετά την κυκλοφορία ενός demo (το 1991) η μπάντα διαλύθηκε. Οι Age of Fire επανήλθαν δριμύτεροι προ τετραετίας. Ο Greg Brown (μόνο πλέον μέλος από την αρχική σύνθεση) επανέφερε την μπάντα με (δύο) νέα μέλη.

Το ντεμπούτο επανακυκλοφόρησε, "βγήκε" και δεύτερος δίσκος υπό τον τίτλο "Obsidian Dreams" (το 2019) και -πρόπερσι- ο τρίτος ("Shades Of Shadow"). Η μουσική τους πρόταση για το 2022 είναι ep τεσσάρων τραγουδιών. Φέρει τον τίτλο "Through the Tempest" και "βγήκε" στα μέσα του πρώτου καλοκαιρινού μήνα.

Στο βίντεο της παρούσας ανάρτησης μας γυρίζουν πίσω στο 1988 και στο ομώνυμο ντεμπούτο τους και μας παρουσιάζουν την πρόβα τους στο (επιλογικό) τραγούδι "Mental Beast" συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά: «Working up a classic Age of Fire tune for upcoming shows.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.