Header Ads

Header ADS

Wreck-Defy: 'Apocalypse of Hope' (official lyric video)


Οι Wreck-Defy μας έρχονται από τον Καναδά. Δημιουργήθηκαν προ εξαετίας από τον κιθαρίστα Matt Hanchuck (και τον τότε τραγουδιστή της μπάντας Justin Stear). Συγκρότημα που ακροβατεί ανάμεσα στο US Power και το Thrash Metal έχοντας στις τάξεις του τον πρώην μπασίστα των Testament, Greg Christian.

Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει τέσσερις "ολοκληρωμένους" δίσκους. Το ντεμπούτο της τιτλοφορείται "Fragments of Anger" και κυκλοφόρησε προ πενταετίας (Οκτώβριος 2017 και τον Μάιο του 2018 σε βινύλιο). Ο δεύτερος φέρει τον τίτλο "Remnants of Pain" και "βγήκε" την άνοιξη του 2019 αυτοχρηματοδοτούμενος σε cd, το φθινόπωρο μέσω εταιριών σε cd και βινύλιο. Ο τρίτος ("Powers That Be") κυκλοφόρησε προ διετίας (Οκτώβριος - Νοέμβριος 2020).

Ο τέταρτος και πλέον πρόσφατος ("The World Enslaved") κυκλοφόρησε στα τελειώματα του περασμένου έτους. Ο πέμπτος είναι προ των πυλών. Φέρει τον τίτλο "Dissecting The Leech" και έχει προγραμματισθεί να κυκλοφορήσει το νέο έτος (2023). Το έδαφος προετοιμάζει το τραγούδι "Apocalypse of Hope" και το lyric video αυτού...

Ο δίσκος των Wreck-Defy 'Dissecting The Leech'

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.