Header Ads

Header ADS

Queensrÿche - 'Behind The Walls' (official music video)

Full length album νούμερο 16 για τους Queensrÿche. Ο διάδοχος του δίσκου "The Verdict" (Μάρτιος 2019) φέρει τον τίτλο "Digital Noise Alliance" και έχει προγραμματισθεί να κυκλοφορήσει στα μέσα του φθινοπώρου (7 Οκτωβρίου 2022). Το έδαφος προετοιμάζει το μουσικό βίντεο του τραγουδιού "Behind The Walls"...

Το single των Queensrÿche 'In Extremis'
Band: Queensrÿche
Country of origin: United States
Location: Bellevue, Washington
Formed in: 1982
Genre: Heavy / Progressive Metal
Lyrical themes: Love, Politics, Humanity
Years active: 1981-1982 (as The Mob), 1982-present

Video: "Behind The Walls"
Album: "Digital Noise Alliance"
Type: Full length
Release date: October 7th, 2022
Label: Century Media Records
Format: Digital

Track listing:
01. In Extremis 04:41
02. Chapters 03:43
03. Lost in Sorrow 05:12
04. Sicdeth 04:42
05. Behind the Walls 06:14
06. Nocturnal Light 05:43
07. Out of the Black 04:19
08. Forest 04:46
09. Realms 03:48
10. Hold On 04:56
11. Tormentum 07:29
12. Rebel Yell 04:48

Band members:
Eddie Jackson - Bass
Michael Wilton - Guitars
Mike Stone - Guitars
Todd La Torre - Vocals
Casey Grillo - Drums

Miscellaneous staff:
Zeuss - Producer

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.