Header Ads

Header ADS

Social Scream - 'Epiclesis' (album stream, re - recorded)


Οι Social Scream είναι ένα Heavy Metal σχήμα προερχόμενο από την Σπάρτη, το οποίο δραστηριοποιείται στην μουσική σκηνή από το 2008. Ξεκίνησε ως μπάντα διασκευών, η ανάγκη όμως για δημιουργία προσωπικού υλικού και το όραμα του κιθαρίστα / τραγουδιστή / συνθέτη Βλάση Διαμαντάκου κίνησε τις διαδικασίες για την υλοποίηση και κυκλοφορία του αυτοχρηματοδοτούμενου ντεμπούτου με τίτλο "Epiclesis" τον Ιούνιο του 2014.

Social Scream - 'Epiclesis' (album)
Δύο έτη αργότερα (1η Ιουνίου 2016) "βγήκε" και σε ψηφιακή μορφή από την New Dream Records. Υπάρχει και μία εκδοχή του δίσκου, αυτή του Ιανουαρίου του 2021, η οποία αφορά επανηχογράφηση όλων του τραγουδιών. Τέσσερα χρόνια αργότερα (Ιούνιος 2018) "βγήκε" ο δεύτερος δίσκος των Social Scream "Initiation to the Myths".

Ακολούθησε (στις 10 Μαρτίου 2020 από την Heart Of Steel Records) ο τρίτος δίσκος των Σπαρτιατών metallers υπό τον τίτλο "Organic Mindset".

Στις 15 Ιανουαρίου 2021 (μαζί με την επανηχογραφημένη μορφή του του ντεμπούτου τους) κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή και σε φυσική μορφή την 1η Απριλίου 2021 από την Γαλλική Soman Records η διπλή συλλογή με τίτλο "From Ashes To Hope" που αποτελείται από επανηχογραφήσεις demos και κομματιών των δύο πρώτων δίσκων της μπάντας.

Το πλέον δισκογραφικό πόνημα των Social Scream φέρει τον Ελληνικό τίτλο "Δεινόν Εστί" και κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο. Εμείς όμως θα σταθούμε στο ξεκίνημα των Social Scream ("Epiclesis"), το οποίο σας παρουσιάζουμε προς ακρόαση την επανηχογραφημένη μορφή του δίσκου...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.