Header Ads

Header ADS

«Μας έκαψαν σατανάδες» (τους Iron Maiden εννοεί)

Ελεύθερη Ώρα
Τώρα μας λύθηκαν πλήρως όλες οι απορίες. Ούτε εμπρηστές, ούτε τα (υποχρεωτικά και ελλιπέστατα) αντιπυρικά μέτρα, ούτε η Πολιτεία, ούτε ο κρατικός μηχανισμός, ούτε η "κακιά στιγμή", ούτε η κακή μας μοίρα. Για τις φωτιές στην Πεντέλη (και ευρύτερα) φταίνε αποκλειστικά οι... Iron Maiden!!!

Πώς; Δεν μας πιστεύετε; Και ποιοι είμαστε εμείς για να μας πιστέψετε; Η αληθινή πατριωτική εφημερίδα (όπως μας συστήνεται) "Ελεύθερη Ώρα"; Σας βλέπω, σας κόπηκε το γέλιο τώρα!

Στο σημερινό (Πέμπτη 21 Ιουλίου) πρωτοσέλιδο έχει ως κεντρικό τίτλο «Μας έκαψαν σατανάδες», με την συμπληρωματική φράση: «Έπιασαν τόπο οι επικλήσεις των Iron Maiden στο "θηρίο 666"».

Και εξηγεί παρακάτω: «50.000 θεατές στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν -άθελά τους ως επί το πλείστον- σε δαιμονική τελετή, υπό τους ήχους του Μπαφομέτ και εν συνεχεία ξέσπασε η οργή του Θεού στην Αττική Γη.»

Σύμφωνα με την "αληθινή πατριωτική εφημερίδα" πρόκειται για την κατάρα των τριών ημερών. 20 Ιουλίου 2018 οι Maiden στην Μαλακάσα, 23 Ιουλίου 2018 η φωτιά στο Μάτι. 16 Ιουλίου 2022 οι Maiden στο ΟΑΚΑ, 19 Ιουλίου η φωτιά στην Πεντέλη. Τυχαίο, ε; Σύμπτωση; Γατάκια...

8 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα μετανοείτε αμαρτωλοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για γέλια και για κλάματα μαζί γιατί κάποιοι και είναι πολλοί τα παίρνουν στα σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περάν της κωμικής πλευράς του πράγματος, μεγάλη (και θλιβερή) αλήθεια αυτή...

      Διαγραφή
  3. Καλά δεν υπάρχει με έπιασε νευρικό γέλιο. Η μεγαλύτερη πλάκα είναι πως τα γράφουν σοβαρά όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετανοείτε άθεοι και αντίχριστοι. Καλά τα λέει με αυτούς τους σατανάδες που ακούτε αλλά θα το συνειδητοποιήσετε όταν πλέον θα είναι πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και η φωνή της λογιής και της σύνεσης. όχι σαν τους... αποπάνω τους χαβαλέδες...

      Διαγραφή

Από το Blogger.