Header Ads

Header ADS

Edge of Paradise - Welcome To The Jungle (Guns N Roses cover)


Στην "καρδιά" του καλοκαιριού του 1987 "σκάει" σαν κεραυνός εν αιθρία το ντεμπούτο των Guns N' Roses "Appetite for Destruction" με (εμπορική) απήχηση που ξεπέρασε τα όρια των hard rock κύκλων. Το δεύτερο single που "έβγαλε" ο δίσκος (και ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα τραγούδια των 80ς σε όλα τα είδη της μουσικής) ήταν το "Welcome to the Jungle".

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μουσικό βίντεο του εν λόγω μουσικού κομματιού, που ανάρτησε η μπάντα στο YouTube κανάλι της το 2009, έχει ξεπεράσει τις 510 εκατομμύρια θεάσεις!!! Πως συνδέεται το "Welcome to the Jungle" με τους Edge Of Paradise; Μας το εξηγεί το ίδιο το συγκρότημα (που το διασκεύασε, ενώ βρίσκεται στην διαδικασία ηχογράφησης του νέου του δίσκου):

Edge of Paradise
«This was the song that the founding members, Margarita and Dave ever played together, that lead to formation of the band, in Los Angeles, CA. Now, 4 albums and 30 countries later, we wanted to cover this iconic song, that holds such meaning to us, and share with the people, what it would sound like in our dimension!»

Οι Edge Of Paradise μας έρχονται από το Λος Άντζελες. Συγκρότημα μελωδικού metal με γυναικεία φωνητικά, το οποίο σχηματίσθηκε προ ενδεκαετίας και έχει κυκλοφορήσει τέσσερα full length albums, δύο EPs και αρκετά singles. Παράλληλα με την διασκευή ας θυμηθούμε και την αρχική έκδοση του τραγουδιού από τους Guns N' Roses...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.