Header Ads

Header ADS

Evil Invaders - 'Die For Me' (official video)

"Shattering Reflection" τιτλοφορείται το νέο δισκογραφικό πόνημα των Evil Invaders. Πρόκειται για το τρίτο full length album των Βέλγων speed metallers και έχει προγραμματισθεί να κυκλοφορήσει την πρωταπριλιά (δηλαδή αύριο).

Ο δίσκος των Evil Invaders 'Shattering Reflection'
Σήμερα σας παρουσιάζουμε το μουσικό βίντεο του τραγουδιού "Die For Me", για το οποίο η Βελγική μπάντα μας λέει:

«Die For Me’ was the first video script I actually wrote out before we recorded the video. Working with a crew that executed the visual aspect of it exactly as I had it in mind was just killer! The song itself has a strong rock'n'roll vibe with a lot of anger and insanity mixed into it. I opened some dark and wicked doors my mind while writing this song... Now tell me what you're gonna do...»

Οι Evil Invaders μας έρχονται από το Βέλγιο. Ιδρύθηκαν το 2007 κι αρέσκονται σε Speed Metal μουσικούς δρόμους. Δηλώνουν ως επιρροές μπάντες όπως οι Metallica, Kreator, Death, Exodus, Motörhead, Judas Priest ("Painkiller" era), Black Sabbath κι έχουν κυκλοφορήσει ένα demo, δύο EPs, δύο "ολοκληρωμένους" δίσκους κι ένα live album...

Band: Evil Invaders
Country of origin: Belgium
Location: Leopoldsburg, Limburg
Formed in: 2007
Genre: Speed Metal
Lyrical themes: Metal, War, Alcohol
Years active: 2007-present

Video: "Die For Me"
Filmed and edited by: Niels Van Roy
Album: "Shattering Reflection"
Type: Full length
Release date: April 1st, 2022
Label: Napalm Records
Format: CD, 12" vinyl, Digital

Track listing:
01. Hissing in Crescendo 04:25
02. Die for Me 03:42
03. In Deepest Black 04:52
04. Sledgehammer Justice 04:37
05. Forgotten Memories 03:33
06. Realm of Shadows 01:09
07. Eternal Darkness 06:31
08. My World 04:12
09. Aeon 03:25
10. The Circle 06:28

Band members:
Joe - Vocals (lead), Guitars
Senne Jacobs - Drums
Max - Guitars (lead)
Joeri - Bass

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.