Header Ads

Header ADS

How Ian Paice met Ritchie Blackmore


Ο Ian (Anderson) Paice δεν νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις (ή μήπως όχι;). Θρυλικός drummer, τον οποίο ακούμε σε δίσκους των Deep Purple, Whitesnake, Gary Moore κι όχι μόνο.

Ian Paice
Δεν λέω κάτι καινούριο, ούτε ανακαλύπτω τον τροχό, όταν χαρακτηρίζω τον Ritchie Blackmore ως μία από τις εμβληματικότερες προσωπικότητες όχι μόνο της hard / heavy μουσικής σκηνής αλλά ολόκληρου του (ευρύτερου) rock φάσματος. Deep Purple, Rainbow και (δευτερογενώς) Blackmore's Night.

Ritchie Blackmore
Συνθέτης και κιθαρίστας με απόλυτα προσωπικό ύφος (και ήχο) που άνοιξε νέους δρόμους στην αντίληψή μας για την "σκληρή" μουσική. Είναι ενεργός από τις αρχές της δεκαετίας του εξήντα (με τα singles των The Outlaws) και συνεχίζει ακάθεκτος μέχρι τις ημέρες μας έχοντας επαναδραστηριοποιήσει και τους Rainbow.

Πως και που "συναντιούνται" οι δύο παραπάνω "τιτάνες" (πέραν της προφανούς απάντησης που είναι οι Deep Purple); Ο Ian αφηγείται μέσω βίντεο την ιστορία πίσω από την πρώτη του γνωριμία με τον Ritchie και πως μπήκε στους Deep Purple. Κάπως έτσι γράφεται η ιστορία...

2 σχόλια:

Από το Blogger.