Header Ads

Header ADS

Edu Falaschi - 'Temple Of Shadows In Concert'

Η μουσική καριέρα του Edu Falaschi ξεκίνησε από τους Mitrium στις αρχές της δεκαετίας του ενενήντα. Ακολούθησαν οι Symbols και οι Venus για να του... προκύψουν οι Angra που έψαχναν τον αντικαταστάτη του (αηδονιού) Andre Matos.

Στους Angra έμεινε για ένδεκα έτη (2001-2012) κυκλοφορώντας -μεταξύ άλλων- τέσσερα full length albums. Τέσσερα χρόνια αργότερα διαλύθηκε και το άλλο συγκρότημα στο οποίο μετείχε, οι Almah, με αποτέλεσμα να αφοσιωθεί στην προσωπική του καριέρα με δισκογραφικό απολογισμό δύο full length albums, μία συλλογή, ένα ep, ένα live album και τέσσερα singles.

Ο "ζωντανά" ηχογραφημένος δίσκος "Temple of Shadows in Concert" (DVD + 2CD) "βγήκε" πρόπερσι (το καλοκαίρι του 2020) και όπως μαρτυρά ο τίτλος του αφορά τον δίσκο των Angra "Temple of Shadows" εκτελεσμένο live ολόκληρο από την μπάντα του Edu Falaschi, μαζί με τρία ακόμη τραγούδια των Angra ("Rebirth", "In Excelcis", "Nova Era") και δύο από την προσωπική καριέρα του Edu Falaschi ("Streets of Florence", "The Glory of the Sacred Truth")...

'Temple Of Shadows In Concert'
Δελτίο τύπου: «We are very proud to provide the full concert "Edu Falaschi - Temple Of Shadows In Concert", that was performed with excellence by Edu Falaschi, Aquiles Priester, Fabio Laguna, Raphael Dafras, Diogo Mafra and Roberto Barros, in addition to the glorious presence of the Bachiana Philharmonic Orchestra conducted by the legendary conductor João Carlos Martins, with the arrangements of the great Maestro Adriano Machado!

It was a memorable night that celebrated the 15th anniversary of the album "Temple Of Shadows"! This tribute had many special guests such as Kai Hansen, Michael Vescera, Sabine Edelsbacher, Guilherme Arantes and Tiago Mineiro! Thank you very much for providing us the opportunity to realize this beautiful dream!»

01. Beethoven 5th Symphony| 00:12
02. Gate XIII| 06:44
03. Deus Le Volt| 11:22
04. Spread Your Fire| 12:10
05. Angels And Demons| 16:42
06. Waiting Silence| 21:00
07. Wishing Well| 26:45
08. The Temple Of Hate (Ft. Kai Hansen)| 33:03
09. The Shadow Hunter| 38:42
10. No Pain For The Dead (Ft. Sabine Edelsbacher)| 47:57
11. Winds Of Destination (Ft. Michael Vescera)| 54:09
12. Sprouts Of Time (Ft. Tiago Mineiro)| 01:02:00
13. Morning Star |01:07:33
➦ Agradecimento ao maestro João Carlos Martins| 01:15:20
14. Late Redempetion (Ft. Guilherme Arantes)| 01:17:12
15. Planeta Água (Ft. Guilherme Arantes)| 01:22:33
16. Vivaldi Summer (Ft. Roberto Barros)| 01:28:43
17. Streets Of Florence| 01:31:29
18. The Glory Of The Sacred Truth| 01:35:30
➦ Apresentação da banda| 01:40:00
19. Rebirth| 01:45:40
20. In Excelsis| 01:51:09
21. Nova Era| 01:52:00
22. Fim/agradecimentos e créditos| 01:57:47

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.