Header Ads

Header ADS

Metalucifer - 'Heavy Metal Ninja' (lyric video)

Heavy Metal Ninja, Shadows of Iga
Heavy Metal Ninja, Assassins in black
Heavy Metal Ninja, Shadows of the dark
Heavy Metal Ninja, Assault of Shinobi


Metalucifer
Στα μέσα της δεκαετίας του ενενήντα ο (τραγουδιστής και μπασίστας) Gezol (ή Gezolucifer ή Geniezoluzifer, Masaki Tachi το "κανονικό" ονοματεπώνυμό του) των Sabbat δημιούργησε τους Metalucifer. Το όνομα της μπάντας είναι εμπνευσμένο από το τραγούδι των Sabbat "Metalucifer and Evilucifer" (βλ. τον δίσκο "Evoke" του 1992).

Οι Metalucifer παραμένουν ενεργοί μέχρι και τις ημέρες μας, αν κι έχουν να κυκλοφορήσουν full length album από το 2009 (βλ. "Heavy Metal Bulldozer" και "Heavy Metal Bulldozer (Teutonic Attack)". Έκτοτε κυκλοφορούν μόνο live albums (δέκα), συλλογές (πέντε ή μάλλον έξι αν συνυπολογίσουμε και το φετινό box set "Means Heavy Metal Chilean Hunter") και συνεργάζονται με άλλες μπάντες σε split δίσκους.

Το νέο έτος θα κυκλοφορήσουν το "Heavy Metal Ninja", το οποίο θα περιλαμβάνει τέσσερις καινούριες συνθέσεις της μπάντας τραγουδισμένες σε δύο γλώσσες: την Αγγλική και την Ιαπωνική.

Σε cd και ψηφιακή κορφή θα "βγει" στις 25 Φεβρουαρίου από την Iron Oxide Records, σε κασέτα την ίδια ημερομηνία από την Dying Victims Productions, ενώ το (διπλό) βινύλιο θα το κυκλοφορήσει η Hells Headbangers χωρίς να έχει ανακοινωθεί ημερομηνία ακόμη.

Το έδαφος προετοιμάζει το lyric video του ομότιτλου τραγουδιού σε μουσική και στίχους του Gezolucifer. Εν έτει 2021 οι Metalucifer αποτελούνται από τους Gezolucifer (φωνητικά), Elizabigore (κιθάρα), Ossiandozer (μπάσο) και Zorugelucifer (τύμπανα)...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.