Header Ads

Header ADS

David Reece - "Blacklist Utopia" (Track-by-Track 11-11)

Ο δίσκος των Reece "Blacklist Utopia"
Ο David Reece έγινε γνωστός στο μουσικόφιλο κοινό από την παρουσία στους Accept την διετία 1988-89, με τους οποίους κυκλοφόρησε τον δίσκο "Eat the Heat" (Μάιος 1989) και το single "Generation Clash" δύο μήνες αργότερα. Έχει τραγουδήσει επίσης στους Bonfire (σε δύο δίσκους - αποχώρησε προ πενταετίας), στους Malice (κυκλοφόρησε ένα single), στους Ez Livin', στους Gypsy Rose, στους Sircle of Silence κλπ. Πλέον έχει επικεντρωθεί στο προσωπικό του σχήμα, τους Reece. Πέρυσι κυκλοφόρησε το album "Cacophony Of Souls" και σε λίγες ημέρες τον διάδοχό του ("Blacklist Utopia"). Στο βίντεο της σημερινής ανάρτησης ο David Reece σχολιάζει και αναλύει τα τραγούδια "Save Me", "Highway Child", "Book Of Lies"...

Δελτίο τύπου: «The super successful collaboration with Andy Susemihl (a.o. Ex-U.D.O.) as guitar player, songwriting- and recording partner, which already made the predecessor album “Cacophony Of Souls” an absolute listening pleasure goes into the next round. And David Reece seems to have found an almost inexhaustible resource of fantastic vocal-lines and thrilling choruses, while the band creates the music made-to-(David Reece)-matter so to say. Also Bass Player Malte Burkert has established as a constant songwriting partner and new drummer Francesco Jovino (Ex-Primal Fear, Ex-U.D.O.) gives the album an additional kick and metal-touch! Ex-Accept meets ex-U.D.O. is ready for the next round.»

Artist / Band: Reece
Video: Track-by-Track 11-13
Editing by: Matt Bischof
Album: "Blacklist Utopia"
Type: Full length
Release date: October 29th, 2021
Label: El Puerto Records

Track listing:
01. Utopia
02. Red blooded hell raiser
03. Down to the core
04. Civil War
05. I can’t breathe
06. Most of the time
07. American dream
08. Before we fade away
09. Hindsight is 2020
10. Devil at my doorstep
11. Save me
12. Highway child
13. Book of lies

Band members:
David Reece - Vocals
Andy Susemihl - Guitars
Malte Frederik Burkert - Bass
Francesco Jovino - Drums

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.