Header Ads

Header ADS

ArkenFire - "Unstoppable" (lyric video)

Ο δίσκος των ArkenFire "Trials Through Time"
Το 2010 διαλύθηκαν οι Saints of Debauchery με τον Randy Peterson και τον Netto Figueiredo να αποφασίζουν να κινηθούν σε πιο power metal μονοπάτια. Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν προ δεκαετίας οι Arkenfire, οι οποίοι μας έρχονται από τον Καναδά και μας παρουσιάζονται κάπως έτσι:

«Based out of Kelowna, BC, ArkenFire’s music fuses traditional & power metal along with elements from other sub-genres which leads to a very unique listening experience. Each band member brings a wide range of influences to the table, and it shows in their music.»

Προ τετραετίας κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους. Ήταν ep κι έφερε τον τίτλο "Celestial Beasts". Σε λίγες ημέρες θα "βγει" και ο πρώτος "ολοκληρωμένος" δίσκος των Arkenfire (με την συμπλήρωση δέκα ετών της μπάντας) υπό τον τίτλο "Trials Through Time"...

Band: Arkenfire
Country of origin: Canada
Location: Kelowna, British Columbia
Formed in: 2011
Genre: Heavy / Power Metal
Years active: 2011-present

Lyric video: "Unstoppable"
Album: "Trials Through Time"
Type: Full length
Release date: August 20th, 2021
Label: Independent
Format: CD, Digital

Track listing:
1. Dragonbane 06:53
2. Unstoppable 04:20
3. Cosmic Sorceress 04:57
4. Leviathan 06:18
5. Blood of Gaia 05:15
6. Call of the North 05:02
7. Night Sister 06:00
8. The 8th Passenger 08:02
9. Against All Odds 05:48

Band members:
Milan Bertucci - Bass
Netto Figueiredo - Drums
Randy Peterson - Guitars
Ian Mccall - Guitars
Jacob LeBlanc - Vocals

Fábio Laguna - Keyboards (track 1)
Matt Depper - Vocals (additional) (track 5)
R.A. Voltaire - Vocals (additional) (track 6)

Miscellaneous staff:
Adam Wittke - Recording, Mixing
Dan Harden - Mastering

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.