Header Ads

Header ADS

Steel Witch - "Frontline" (video)

Ο δίσκος των Steel Witch "The Eternal Untamed Lust"
Όταν θέλεις να πάρεις τον λόγο και να πεις κάτι σε μία παρέα ή σε μία ομάδα ανθρώπων γενικότερα ξεκινάς με την φράση "May I have your attention, please?". Οι Steel Witch μπορούν να προσπεράσουν την συγκεκριμένη πρόταση.

Την προσοχή μας την έχουν ήδη κερδίσει με το εξώφυλλο του νέου τους δίσκου, "The Eternal Untamed Lust". Για τον δίσκο δεν έχουν γίνει ακόμη περισσότερες πληροφορίες γνωστές (πχ. tracklist, ημερομηνία κυκλοφορίας κλπ) εκτός από τα τρία τραγούδια που παρουσίασε η μπάντα: το "Heavy Metal Lullaby", "Love in The Dark" και πλέον το βίντεο του "Frontline", το οποίο αναφέρεται στους ήρωες του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.

Οι Steel Witch μας έρχονται από την Τσεχία. Μονομελές heavy metal συγκρότημα, το οποίο αποτελείται από ένα μόνο άτομο καθώς ο Jarek Damma (κατά κόσμον Jaromír Daněk) έχει αναλάβει τα πάντα.

Μας συστήνονται ως «first czech true heavy metal band» κι έχουν κυκλοφορήσει ένα ep ("The Midnight Hunt" 2018) και δύο "ολοκληρωμένους" δίσκους ("In Moss and Fern" 2019, "The Crimson Petal and the White" 2020)...

Band: Steel Witch
Country of origin: Czechia
Location: Pilsen, Pilsen Region
Formed in: 2017
Genre: Heavy Metal
Lyrical themes: Witches, Fantasy, Metal
Years active: 2017-present

Video: "Frontline"
Album: "The Eternal Untamed Lust"
Type: Full length
Release date: T.B.A.
Label: Independent

Band members: Jarek Damma - Vocals, Guitars, Drums

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.