Header Ads

Header ADS

Toledo Steel - "Into The Unknown" (lyric video)

Τολέδο: Ισπανική πόλη στην καρδιά της Ιβηρικής χερσονήσου. Βρίσκεται πάνω σε λόφο που περιβάλλεται (σε τρεις πλευρές του) από τον ποταμό Τάγο. Την οικοδόμησαν κέλτικα και ιβηρικά φύλα, την κατέκτησαν οι Ρωμαίοι και στην συνέχεια οι Βησιγότθοι. Έχει μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία, αλλά δεν είναι της παρούσης. Το Τολέδο έγινε ξακουστό -μεταξύ άλλων- για τα σπαθιά που κατασκεύαζε. Τα πρωτοχρησιμοποίησε ο Αννίβας και -μέσω αυτού- τα έμαθαν οι Ρωμαίοι εξοπλίζοντας τις λεγεώνες τους.

Toledo Steel ονομάζεται ένα Αγγλικό συγκρότημα που δημιουργήθηκε προ δεκαετίας. Αυτοχαρακτηρίζεται κάπως έτσι: «Hard hitting, high energy traditional heavy metal from Southampton». Δηλώνει ως επιρροές μπάντες όπως οι: Judas Priest, Accept, Saxon, Scorpions, Deep Purple κι έχει κυκλοφορήσει ένα demo, δύο EPs, μία συλλογή και έναν "ολοκληρωμένον" δίσκο. Ο δεύτερος είναι προ των πυλών. Τιτλοφορείται "Heading for the Fire" κι έχει προγραμματισθεί κα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο....

Toledo Steel: «It‘s never easy choosing which song to release first but we ended up picking “Into The Unknown” as it kinda sums up the feel of the album for us, hinting at the energetic and melodic nature of all the songs. Even though we wrote the song at the end of last year, the title also now feels more relevant than ever as 2021 is going to be a step into the unknown for all of us!»

Ο δίσκος των Toledo Steel "Heading for the Fire"
Band: Toledo Steel
Country of origin: United Kingdom
Location: Bournemouth/Southampton, England
Formed in: 2011
Genre: Heavy Metal
Lyrical themes: Fantasy, Women, Metal
Years active: 2011-present

Lyric video: "Into The Unknown"
Album: "Heading for the Fire"
Type: Full length
Release date: October 22nd, 2021
Label: Dissonance Productions
Format: CD, Digital

Track listing:
1. On the Loose
2. Into the Unknown
3. Writing’s on the Wall
4. Smoke and Mirrors
5. No Time to Lose
6. Wicked Woman
7. Rituals by the Firelight
8. Last Rites

Band members:
Matt Dobson - Drums, Vocals (backing)
Rich Rutter - Vocals
Felix Dock - Bass
Tom Potter - Guitars

Miscellaneous staff:
Mike Taylor - Producer
Olof Wikstrand - Mixing, Mastering
Andrej Bartulović - Cover art
Charis Bagioki - Photography

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.