Header Ads

Header ADS

Helloween - "Skyfall" (Behind The Scenes)

Η επανένωση των Helloween με τον Kai Hansen και τον Michael Kiske έχει και η συνέχεια καθώς η "παλιοπαρέα" θα κυκλοφορήσει και στουντιακό δίσκο, τον πρώτο μετά από έξι χρόνια. Ο διάδοχος του album "My God-Given Right" φέρει ως τίτλο το όνομα του συγκροτήματος κι αναμένεται τον πρώτο καλοκαιρινό μήνα.

Το έδαφος προετοιμάζει το single "Skyfall", το οποίο κυκλοφόρησε προ ημερών (σε cd και βινύλιο) και περιέχει το ομότιτλο τραγούδι σε δύο εκδοχές: την "πετσοκομμένη" χρονικά (single edit) και την δωδεκάλεπτη "exclusive alternative vocals mix". Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τα παρασκήνια από τα "γυρίσματα" του βίντεο...

Δελτίο τύπου: «We're taking a deep dive into the making of the video for "Skyfall", the first single from Helloween's new album simply titled "Helloween". Director Martin Häusler takes us on a visual journey, while songwriter and guitarist Kai Hansen tells us more on the background of the epic track.»

Band: Helloween
Country of origin: Germany
Location: Hamburg
Formed in: 1984
Genre: Power/Speed Metal
Lyrical themes: Fantasy, Humour, Religion, Politics, Glory
Years active: 1978-1981 (as Gentry), 1981-1982 (as Second Hell), 1982-1984 (as Iron Fist), 1984-present

Video: "Skyfall" (Behind The Scenes)
Album: "Helloween"
Type: Full length
Release date: June 18th, 2021
Label: Nuclear Blast
Format: CD, 2CD, 2 12" vinyls, 3 12" vinyls, 2 12" vinyls + 2CD, Cassette

Ο ομώνυμος δίσκος των Helloween
Track listing:
01. Out for the Glory 07:19
02. Fear of the Fallen 05:39
03. Best Time 03:36
04. Mass Pollution 04:15
05. Angels 04:42
06. Rise Without Chains 04:56
07. Indestructible 04:43
08. Robot King 07:08
09. Cyanide 03:29
10. Down in the Dumps 06:01
11. Orbit 01:05
12. Skyfall 12:11

Band members:
Markus Grosskopf - Bass
Michael Weikath - Guitars
Kai Hansen - Guitars, Vocals
Michael Kiske - Vocals
Andi Deris - Vocals
Sascha Gerstner - Guitars
Dani Löble - Drums

Jens Johansson - Keyboards
Matthias Ulmer - Keyboards (additional)

Miscellaneous staff:
Eliran Kantor - Cover art
Charlie Bauerfeind - Producer
Dennis Ward - Co-Producer
Ronald Prent - Mixing

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.