Header Ads

Header ADS

Black Sabbath - "Heaven and Hell" (album stream)

Ο δίσκος των Black Sabbath "Heaven And Hell"
Τον Σεπτέμβριο του 1978 κυκλοφορούσε ο δίσκος των Black Sabbath "Never Say Die!". Ήταν το τελευταίο album με τον Ozzy στα φωνητικά (προσωρινά όπως αποδείχθηκε). Η απόλυση του frontman έβαλε την Βρετανική μπάντα σε περιπέτειες.

Κυριότερη η εξεύρεση αντικαταστάτη. Τα ονόματα του David Coverdale και του Glenn Hughes ήταν τα πρώτα που έπεσαν στο τραπέζι και τα επικρατέστερα. Όμως η κόρη του manager των Sabbath (Don Arden), η Sharon (μετέπειτα σύζυγος και manager του Ozzy), πρότεινε τον Ronnie James Dio (R.I.P.) και το "γλυκό έδεσε".

Ανανεωμένοι οι Sabbs επανέρχονται δισκογραφικά το 1980 με ένα album "βόμβα": "Heaven and Hell" και εισέρχονται θριαμβικά στην νέα δεκαετία.

Κυκλοφόρησε στις 25 Μαρτίου του 1980 από την Warner Bros. Records. Στις αρχές Μαρτίου (2021) επανακυκλοφόρησε (για πολλοστή φορά) ως διπλό cd και διπλό βινύλιο περιλαμβάνοντας μπόλικα καλούδια από ζωντανές ηχογραφήσεις εκείνης της περιόδου...

Δελτίο τύπου: «You're listening to the official audio for the full album Black Sabbath - 'Heaven & Hell' (1980). Heaven and Hell Deluxe Edition features newly remastered audio along with rare and unreleased music, and concludes with live rarities from Black Sabbath: Live At Hammersmith Odeon.»

Track listing:
1. Neon Knights (00:01)
2. Children of the Sea (03:53)
3. Lady Evil (09:28)
4. Heaven and Hell (13:54)
5. Wishing Well (20:54)
6. Die Young ((24:59)
7. Walk Away 29:45)
8. Lonely Is the Word (34:10)



ΥΓ. Οι αριθμοί στις παρενθέσεις (βλ. tracklist) αφορούν το χρονικό σημείο που αρχίζει το εκάστοτε τραγούδι στον YouTube player...

2 σχόλια:

Από το Blogger.