English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Lonewolf - "Manilla Shark" (audio)

Διψήφιο αριθμό "ολοκληρωμένων" δίσκων συμπληρώνουν το φθινόπωρο οι Lonewolf. Ο διάδοχος του album "Raised on Metal" (Σεπτέμβριος 2017) και δέκατος συνολικά full length δίσκος των Γάλλων metallers φέρει τον τίτλο "Division Hades" κι αναμένεται στα τέλη του τρέχοντος μήνα...

Band: Lonewolf
Country of origin: France
Formed in: 1992
Genre: Heavy Metal
Lyrical themes: Darkness, Occult, Stories, Madness, Evil
Years active: 1992-1996, 2000-present

Ο δίσκος των Lonewolf "Division Hades"
Audio: "Manilla Shark"
Album: "Division Hades"
Type: Full length
Release date: September 25th, 2020
Label: Massacre Records
Format: 2CD, 12" vinyl, Digital

Disc 1:
01. The Last Goodbye
02. The Fallen Angel
03. Division Hades
04. Manilla Shark
05. Underground Warriors
06. To Hell and Back (InstruMETAL)
07. Alive
08. Lackeys of Fear
09. Silent Rage
10. Drowned in Black

Disc 2:
01. The Call (intro)
02. Into the Battle We Ride
03. The Dark Throne
04. Towards the Light
05. Forgotten Shadows
06. The Forgotten Valley of Hades
07. 1789
08. Witch Hunter
09. Sorcery
10. Eric the Red

Band members:
Jens Börner - Vocals, Rhythm Guitar
Michael Hellström - Lead Guitar
Rikki Mannhard - Bass Guitar
Bubu Brunner - Drums

2 σχόλια: