Header Ads

Header ADS

Yannis Papadopoulos - "The Weakness Of The Flesh" (lyric video)

The Weakness Of The Flesh
Παρότι το συγκρότημα του Γιάννη Παπαδόπουλου, οι Beast in Black, δεν κυκλοφόρησαν δίσκο φέτος ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής παραμένει αρκετά ενεργός και μέσα στο 2020. Το όνομά του απαντάται σε τραγούδια από τους φετινούς δίσκους των Delain, Trick or Treat, Wolfpakk, ενώ θα τραγουδήσει και στο (πολυαναμενόμενο - από εμένα τουλάχιστον) ντεμπούτο των Sacred Outcry ("Legion of the Fallen") που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Μέσα σε όλα αυτά βρίσκει χρόνο και για πιο προσωπικά "πράγματα". Το πρώτο solo τραγούδι του φέρει τον τίτλο "The Weakness Of The Flesh"...

Δελτίο τύπου: «I have waited some time for this, but I think I can't hold myself anymore. Here's a taste of what happens when you work hard with another group of people, creating something completely new. Big props to George Constantine Kratsas, Nikitas Mandolas, and Tasos Seremetis!

PS: Yes, it is JUST me on vocals.»

Artist: Yannis Papadopoulos
Lyric video: "The Weakness Of The Flesh"
Music: Constantine Kratsas, Tasos Seremetis, Yannis Papadopoulos
Lyrics: Yannis Papadopoulos


4 σχόλια:

  1. Συνήθως τα προσωπικά είναι για να πειραματίζεσαι με πράγματα που δεν κάνεις με το συγκρότημά σου. Αλλιώς δεν έχουν νόημα εκτός αν το γκρουπ σου έχει να κυκλοφορήσει δίσκο πολλά χρόνια. Το συγκεκριμένο δεν μου άρεσε αλλά κατανοώ τη λογική του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν έχει ακόμα πέραση το τροπάριο "ανάγκη-του-μουσικου-να-εκφραστεί-πέρα-από-το-γκρουπ-του".

    Ήρεμα κι απλά ακούω ένα Υπερσκουπίδι. Ανοίγω τον κάδο, το πετάω, τελειώνω, ο επόμενος...

    Αιρεσιάρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.