Header Ads

Header ADS

Black Knight - "Road to Victory" (album stream)

Το 1981 σχηματίσθηκαν στο Άμστερνταμ οι Capture. Ένα έτος αργότερα μετονομάσθηκαν σε Black Knight. Κυκλοφόρησαν δύο demos (το 1986 και το 1992) και δύο "ολοκληρωμένους δίσκους ("Tales From the Darkside", "The Beast Inside") πριν διαλυθούν (προσωρινά) το 2008.

Επέστρεψαν τέσσερα χρόνια αργότερα κυκλοφορώντας τον τρίτο δίσκο τους, ο οποίος φέρει τον τίτλο "Road to Victory" και "βγήκε" στα τέλη του προηγούμενου μήνα. Το σλόγκαν του Ολλανδικού συγκροτήματος; "Sharper and faster than ever before, Black Knight is coming for you!"

Band: Black Knight
Country of origin: Netherlands
Location: Amsterdam, North Holland
Formed in: 1982
Genre: Heavy Metal
Lyrical themes: Darkness
Years active: 1981-1982 (as Capture), 1982-2008, 2012-present

Ο δίσκος των Black Knight "Road To Victory"
Album: "Road to Victory"
Type: Full length
Release date: June 26th, 2020
Label: Pure Steel Records
Format: CD, Digital

Track listing:
1. Road To Victory
2. Legend
3. Pendragon
4. Thousand Faces
5. My Beautiful Daughters
6. Crossing The Rubicon
7. Primal Power
8. The One To Blame

Band members:
Rudo Plooy - Drums
GertJan Vis - Guitars
Ron Heikens - Bass
David Marcelis - Vocals
Ruben Raadschelders - Guitars

Machiel Kommer - Guitars (rhythm), Guitars (lead)
Anneleen Olbrechts - Vocals (backing)
Dana Raadschelders - Vocals (backing)

Miscellaneous staff:
GertJan Vis - Recording, Mixing
Jacob Hansen - Mastering
Cindy van Stralendorff - Photography
Mai Isualart - Cover art

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.