English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Vanishing Point - "Dead Elysium" (lyric video)

Δισκογραφική επιστροφή μετά από εξήμισι χρόνια για τους Vanishing Point. Ο διάδοχος του album "Distant Is the Sun" (Φεβρουάριος 2014) και έκτος συνολικά δίσκος των Αυστραλών metallers φέρει τον τίτλο "Dead Elysium" κι αναμένεται στα τελειώματα του καλοκαιριού. Το έδαφος προετοιμάζει το lyric video του ομότιτλου και εναρκτήριου τραγουδιού...

Δελτίο τύπου: «It's been almost seven years since we have released new music, and we are absolutely thrilled to be sharing this seven-minute piece with you all today. We felt that it had to be the title track, no other song on this album conveys the level of emotion and anticipation that has gone into the arduous wait that we have all shared between new Vanishing Point material.»

Ο δίσκος των Vanishing Point "Dead Elysium"
Band: Vanishing Point
Country of origin: Australia
Location: Melbourne, Victoria
Formed in: 1995
Genre: Melodic Metal
Years active: 1995-present

Lyric video: "Dead Elysium"
Album: "Dead Elysium"
Type: Full length
Release date: August 28th, 2020
Label: AFM Records
Format: CD

Track listing:
01. Dead Elysium
02. Count Your Days
03. To The Wolves
04. Salvus
05. The Fall
06. Free
07. Recreate The Impossible
08. Shadow World
09. The Healing
10. The Ocean

4 σχόλια:

  1. Αυτούς δεν τους ξέρω αλλά το κομμάτι μου αρέσει πολύ. Στο ραντάρ από δω και πέρα.

    1. Ανέβασαν αρκετά τον πήχη με τούτο. Για να δούμε τι θα λένε τα επόμενα τραγούδια - βίντεο κι αν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που οι ίδιοι δημιούργησαν...

  2. Θα συμφωνήσω με METAL BLOGGER. Ωραίο τραγούδι.